Πανικός και τρόμος σε πτήση για το Ντουμπάι – Τραυματίστηκαν 14 επιβάτες

7 Δεκεμβρίου 2023

Πανικός και τρόμος σε πτήση για το Ντουμπάι, τραυματίστηκαν 14 επιβάτες από ισχυρές αναταράξεις σε πτήση από την Αυστραλία προς το Ντουμπάι

Πανικός υπήρξε σε πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρείας από το Πέρθ της Αυστραλίας προς το Ντουμπάι, όταν αεροσκάφος Airbus 380, είχε σοβαρές αναταράξεις εν ώρα πτήσης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 14 επιβάτες.

Emirates plane at terminal

Σύμφωνα με μαρτυρίες όσων βρίσκονταν μέσα στο αεροσκάφος, ο κυβερνήτης προειδοποίησε όπως και έπρεπε να κάνει ότι θα υπάρχουν αναταράξεις. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι αναταράξεις έφεραν τον πανικό, καθώς οι επιβάτες δεν είχαν προλάβει να φορέσουν τις ζώνες τους. Έτσι εκτινάχθηκαν από τις θέσεις τους ενώ αντικείμενα, όπως ποτήρια, τσάντες, μαχαιροπίρουνα και εφημερίδες, βρέθηκαν στον αέρα.

Emirates plane on the tarmac

Σε αναρτήσεις που έγιναν στο Twitter οι επιβάτες νόμιζαν ότι θα πεθάνουν αφού χτύπησαν τόσο στην οροφή όσο και μετά στο πάτωμα. Ένα άτομο που βρισκόταν στην πτήση δημοσίευσε στο X ότι, «Πραγματικά ένιωθε ότι ήταν το τέλος καθώς χτυπούσαμε από το ταβάνι στο έδαφος δύο φορές και σπάσαμε το ταβάνι». «Ένιωσα ότι ήταν το τέλος»

Ένας από τους επιβάτες κατέληξε στο νοσοκομείο με κάταγμα στον σβέρκο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]