Aνατριχιαστική δολοφονία -13χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε εν ψυχρώ τη μητέρα του ενώ κοιμόταν (video)

6 Δεκεμβρίου 2023

Aνατριχιαστική δολοφονία,13χρονος μαχαίρωσε και σκότωσε εν ψυχρώ τη μητέρα του ενώ κοιμόταν

Μία ανατριχιαστική δολοφονία έχει συνταράξει την πολιτεία της Φλόριντα, όπου ένας 13χρονος μαθητής μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη μητέρα του ενώ κοιμόταν. Πρόσφατα, φωτογραφικό υλικό από το δωμάτιο της γυναίκας κατέγραψε τις τελευταίες στιγμές πριν τον φόνο.

The 8th-grade honor roll student also allegedly confessed to killing his mother to a 911 dispatcher on the night of the murder.

Τη μαχαίρωσε δίπλα στο μωρό

A pink-handled knife with what looks to be blood on it was found at the scene.

Η Εισαγγελία της περιφέρειας του Μαϊάμι εξέδωσε μόλις τη Δευτέρα (4/11) φωτογραφίες από υλικό κάμερας εντός του σπιτιού, που δείχνει τον 13χρονο Ντέρεκ Ρόσα να στέκεται πάνω από την κοιμισμένη μητέρα του, Ιρίνα Γκαρσία, λίγες στιγμές πριν τη δολοφονήσει, στις 12 Οκτωβρίου του 2023.

Στο οπτικό υλικό, φαίνεται λίγο μετά τις 23:00 ο Ρόσα σκυμμένος πάνω από το κρεβάτι της μητέρας. Περίπου 30 λεπτά αργότερα είχε καλέσει την αστυνομία για να αναφέρει τον φόνο, κατά τη New York Post.

Οι εικόνες ανατριχιάζουν με τον έφηβο να ετοιμάζεται φαινομενικά για το άγριο φονικό, δίπλα στη βρεφική κούνια της αδελφής του. Το γραφείο του εισαγγελέα δεν έχει αναφέρει μέχρι τώρα τι ακριβώς υπαινίσσεται το φωτογραφικό υλικό.

Derek Rosa is seen standing over his mother moments before he allegedly killed her.

Σε ακόμα μία φωτογραφία, η 39χρονη μητέρα φαίνεται μόλις μισή ώρα πριν τον θάνατό της να κάθεται στο κρεβάτι με το μωρό στην αγκαλιά της. Ακόμα πιο αποκρουστική είναι η απάθεια με την οποία ο 13χρονος έστειλε έπειτα από λίγο σε φίλο του φωτογραφία με τα χέρια του ματωμένα, βγάζοντας κοροϊδευτικά τη γλώσσα. Οι αρχές έχουν παράσχει επίσης φωτογραφίες από το κουζινομάχαιρο με το οποίο διαπράχθηκε ο φόνος.

A little over a half hour before Rosa is seen standing over his mother, Irina Garcia is seen holding her newborn baby.
Rosa allegedly sent this photo to a friend following his mothers murder.

Είχε ομολογήσει

Κατά την κλήση του στην αστυνομία, ο Ρόσα είχε παραδεχτεί ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα, λέγοντας στον τηλεφωνητή «Έχει γεμίσει αίμα το πάτωμα. Έχω και πιστόλι πάνω μου. Θα αυτοκτονούσα, αλλά δεν ήθελα, Έχω ένα μαχαίρι στο δωμάτιό μου και ένα πιστόλι στο σαλόνι».

Rosa appears in a Miami courtroom on Nov 28, 2023.

Κατά τη διάρκεια της δίκης όμως ο 13χρονος δήλωσε αθώος, ενώ θα δικαστεί ως ενήλικας, με τους συνηγόρους του να ζητούν να μεταφερθεί από το κέντρο κράτησης Metro West σε φυλακές εφήβων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]