Η κυνική ομολογία του γυναικοκτόνου -“Με κεράτωσε και την σκότωσα”

6 Δεκεμβρίου 2023

Η κυνική ομολογία του γυναικοκτόνου ,”Με κεράτωσε και την σκότωσα”, η γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα έχει σοκάρει το πανελλήνιο και στο φως ήρθε η κυνική ομολογία του 71χρονου δράστη

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 71χρονος, ο οποίος δολοφόνησε τη σύντροφο του το πρωί της Τρίτης στο σπίτι της.

Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης μητέρας στη Σαλαμίνα, που συνελήφθη νωρίτερα  στο Κερατσίνι ομολόγησε ότι ήταν αυτός που την εκτέλεσε με κυνηγετική καραμπίνα με δυο σφαίρες, μια στο στήθος και μια στη κοιλιακή χώρα.

Σαλαμίνα: Η κυνική ομολογία του 71χρονου γυναικοκτόνου - «Με κεράτωσε και  την σκότωσα» | eReportaz

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όπως είπε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στους αστυνομικούς της ασφάλειας διέπραξε το έγκλημα λόγω «ερωτικής αντιζηλίας». «Τη σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον και τρελάθηκα». Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί δεν έφευγε από τη στιγμή που διαπίστωσε ότι τον απατούσε λέγοντας χαρακτηριστικά «γιατί δεν την παρατούσες;», ο 71χρονος είπε: «Πως μου το έκανε αυτό; Μετά από τόσα χρόνια σχέσης πως μπόρεσε να το κάνει αυτό σε μένα; Καθόμουν μαζί της παρά τα προβλήματα που είχε με το παιδί της».

Τον “κάρφωσε” το κινητό του

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου που εξέπεμψε από συγκεκριμένη κεραία του Κερατσινίου, κάρφωσε τον 71χρόνο δολοφόνο της 43χρονης συντρόφου του τα ξημερώματα της Τρίτης στη Σαλαμίνα.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι αναλυτές της Ασφάλειας, γνώριζαν παρακολουθώντας το κινητό του, τα σημεία που εκινείτο με το όχημα, όπως επίσης ότι στο Κερατσίνι και σε συγκεκριμένες ταβέρνες σύχναζε τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφος του. Έτσι, με οδηγό τα στίγματα των κεραιών, κατάφεραν να αποκωδικοποιήσουν τη διαδρομή του και να τον μπλοκάρουν λίγο πριν τις 19:30 στο Κερατσίνι.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη γυναίκα τραυματίστηκε θανάσιμα από πυροβόλο όπλο, το πρωί της Τρίτης, μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα έφερε δύο τραύματα, ένα στην κοιλιά και ένα στο στήθος.

Η Ελληνική Αστυνομία ειδοποιήθηκε από τους γείτονες της γυναίκας που άκουσαν θόρυβο και πυροβολισμούς.

Οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που ερεύνησαν το σημείο εντόπισαν δύο κάλυκες στον τόπο του εγκλήματος, οι οποίοι θα αποσταλούν για βαλλιστική εξέταση στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Ακόμη, αναμένεται και ιατροδικαστής.

Τα αίτια και τις ακριβής συνθήκες της τραγωδίας διερευνά η υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Δεν πρόλαβε να πατήσει το panic button

Η 43χρονη, κατήγγειλε το Σάββατο στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της ότι ο σύντροφός την την ξυλοκόπησε την προηγούμενη ημέρα.

‘Οπως κατήγγειλε, ο 71χρονος χτύπησε την ίδια και τον 15χρονο γιο της στο σπίτι πο υδιέμεναν όλοι μαζί στην περιοχή κακή Βίγλα στη Σαλαμίνα, και στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο της 43χρονης και διέφυγε.

Έκτοτε, η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της και πήγε να μείνει στο πατρικό της όσο οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας αναζητούσαν τον σύντροφό της για να τον συλλάβουν εντός του αυτοφώρου, πράγμα που δεν κατέστη δυνατόν.

Μάλιστα, η 43χρονη κατέβασε την εφαρμογή panic button στο κινητό της, έπειτα από σύσταση και των αστυνομικών, ώστε να την ενεργοποιήσει σε περίπτωση που κινδυνεύει.

Όμως, όπως φαίνεται, δεν πρόλαβε να το πατήσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]