Φοβερή έκρηξη σημειώθηκε σε σπίτι στη διάρκεια αστυνομικής έρευνας (video)

5 Δεκεμβρίου 2023

Φοβερή έκρηξη σημειώθηκε σε σπίτι στη διάρκεια αστυνομικής έρευνας, η στιγμής της έκρηξης που το σπίτι εξερράγη και έσπασαν τα παράθυρα και των διπλανών κατοικιών. Η έκρηξη προκάλεσε και διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Η πελώρια έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να σπάσουν όλα τα παράθυρα των σπιτιών σε μεγάλη ακτίνα, με τους ντόπιους να την περιγράφουν ως «πολύ, πολύ τρομακτική», κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα βίντεο που κυκλοφορούν από το συμβάν.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας της κομητείας Άρλινγκτον, Άσλεϊ Σάβατζ, δήλωσε ότι η αστυνομία έλαβε μια κλήση γύρω στις 16:45 τη Δευτέρα σχετικά με φωτοβολίδα που εκτοξεύτηκε σε ένα σπίτι. Βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο έδειχνε μία ή δύο πορτοκαλί φωτοβολίδες, από αυτές που χρησιμοποιούνται για να καλέσουν βοήθεια ή να σηματοδοτήσουν μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης, να υψώνονται στον αέρα γύρω στο σούρουπο.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο, έχοντας το απαραίτητο εισαγγελικό ένταλμα για έρευνα, ο ένοικος αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα και εκτόξευσε αρκετές ακόμα φωτοβολίδες.

Αποφασίστηκε η προληπτική εκκένωση των γειτονικών σπιτιών, για λόγους ασφαλείας, ενώ κάτοικος που μίλησε στο αμερικανικό μέσο επισήμανε πως η αστυνομία επιχειρούσε για ώρα να πείσει τον ένοικο να ανοίξει την πόρτα και να βγει.

Άνδρας, που μένει σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου, σημείωσε πως ένιωσε το σπίτι του να σείεται την ώρα της έκρηξης. Όταν βγήκε έξω για να δει τι συμβαίνει, είδε συγκεντρωμένο κόσμο να παρακολουθεί τις πορτοκαλί φλόγες στον ουρανό.

Η φωτιά στο σημείο, που έγινε ορατή ακόμα και από τη μακρινή Ουάσινγκτον, τέθηκε υπό έλεγχο αργά το βράδυ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]