Τα ζώδια της εβδομάδας

5 Δεκεμβρίου 2023

Τα ζώδια της εβδομάδας από 4/12 έως 10/12/2023

Eυχάριστη εβδομάδα που φέρνει λύσεις αλλά και σπουδαίες ευκαιρίες σε θέματα ερωτικών σχέσεων! Φανερά κερδισμένα είναι τα ζώδια νερού και γης του πρώτου δεκαημέρου. Παράλληλα η οικονομική ζωή όλων των ζωδίων χαμογελάει και φέρνει κέρδη στην τσέπη

Κριός

Φτιάχνει αισθητά η ψυχολογία σου από τις 6 Δεκεμβρίου έως την άνοιξη και πλέον θα διαχειρίζεσαι τις υποχρεώσεις σου χωρίς έντονο άγχος. Μεγάλες στιγμές θα ζήσουν και τα οικονομικά σου στις 6, 8 και 10 Δεκεμβρίου.

Να ξέρεις ότι ιδιαίτερα στις 8 Δεκεμβρίου, έχεις άπλετη εύνοια σε συζητήσεις και αλλαγές που μπορεί να θέλεις να κάνεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ό,τι ζητήσεις τώρα, θα το πάρεις.

Αν σε απασχολεί ένα νομικό ζήτημα ή ένα θέμα σπουδών που μπορεί να αφορά σε ένα πτυχίο ή μια εργασία, στα μέσα της εβδομάδας ευνοείσαι πολύ για να έρθει το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Εύνοια στα μέσα της εβδομάδας θα έχουν και οι νομικές σου υποθέσεις.

Ταύρος

Τώρα όλα αλλάζουν προς το καλύτερο στην καθημερινότητά σου κι αυτο φτιάχνει την ψυχολογία σου -πίστεψε με, τα καλύτερα έρχονται. Ό,τι σε ζόρισε τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τώρα έρχεται η στιγμή να σε αποζημιώσει και να το εξομαλύνει.

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου βρίσκεται στην καλύτερη στιγμή της, με πινελιές ανανέωσης. Αν είσαι αδέσμευτος τα άστρα συνωμοτούν για να σου φέρουν μια μόνιμη σχέση που θα σου προσφέρει ασφάλεια, έρωτα και πεταλούδες στο στομάχι! Οι ημέρες που πρέπει να βγεις και να αφήσεις την τύχη σου να σε οδηγήσει είναι 6, 8 και 10 Δεκεμβρίου.

Αν είσαι σε φάση που ταξιδεύεις θα έχεις υπέροχες στιγμές προς το τέλος εβδομάδας, ενώ αν θες να σχεδιάσεις ένα ταξίδι προτίμησε να το κάνεις στις 8 Δεκεμβρίου.

Δίδυμοι

Εποικοδομητική εβδομάδα αυτή για σένα Δίδυμε, όπου μπαίνουν πολλά πράγματα σε τάξη τα οποία σε απασχολούσαν καιρό τώρα. Τα επαγγελματικά σου αρχίζουν και ορθοδρομούν από τώρα έως την άνοιξη του 2024 και αυτό είναι ένα νέο που σε ξε-αγχώνει. Παράλληλα η υγεία σου βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα ευεξίας και η καθημερινότητά σου ηρεμεί και γλυκαίνει.

Αν είσαι δεσμευμένος, στις 8 Δεκεμβρίου μπορείς να προσηλωθείς σε ένα στόχο σχέσης με το ταίρι σου κάνοντας έτσι το κοινό σας βήμα προς το μέλλον.

Αν είσαι αδέσμευτος, να εκμεταλλευτείς τα μέσα της εβδομάδας καθώς εκεί μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα από διασκέδαση παραμονεύει μια πολύ ωραία γνωριμία που μπορεί να οδηγήσει σε μία σοβαρή ιστορία αγάπης, ειδικότερα αν είσαι Δίδυμος του 2ου δεκαημέρου.

Καρκίνος

Αυτή η εβδομάδα έρχεται να σου θυμίσει ότι πέρα από τις υποχρεώσεις και την καριέρα, υπάρχει και η προσωπική ζωή που πρέπει να την αξιοποιήσεις. Η αστρολογική πρόνοια φροντίζει για σένα και αν είσαι αδέσμευτος σου φέρνει έναν πολύ ωραίο έρωτα αυτή την εβδομάδα -αρκεί να βγεις να διασκεδάσεις, να μιλήσεις με κόσμο και να τολμήσεις να μπεις στο παιχνίδι ξανά.

Οι σούπερ ευνοημένοι είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όλοι οι ωροσκόποι Καρκίνοι. Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα πιθανότατα θα μιλήσεις για μία εγκυμοσύνη ή για την προοπτική απόκτησης ενός απογόνου με το ταίρι σου.

Στα υπόλοιπα νέα, η 8 Δεκεμβρίου επιφυλάσσει και ευχάριστα νέα στην επαγγελματική σου ζωή καθώς η εργασιακή σου ρουτίνα γίνεται πιο ήρεμη και γαλήνια. Η υγεία σου παράλληλα αρχίζει να αναζωογονείται.

Λέων

Σταματούν σταδιακά οι γενικότερες φοβίες σου από τώρα μέχρι και την άνοιξη του 2024 και αρχίζεις να μπαίνεις σε ένα πιο αισιόδοξο mood. Στις 6 Δεκεμβρίου έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και χρέη της οικογένειας ή να κλείσεις οριστικά ένα κληρονομικό χρέος που εμπλέκονται και τρίτα πρόσωπα.

Η επαγγελματική σου ζωή σου δίνει χαρές στις 8 και 10 Δεκεμβρίου καθώς εκεί γεμίζει και το πορτοφόλι ως ανταμοιβή των κόπων σου. Πολύ πιθανό εδώ να έρθει ένα bonus ή μια αύξηση μισθού.

Αν είσαι αδέσμευτος, η ερωτική σου ζωή φωτίζει στις 8 Δεκεμβρίου και εκεί στα μέσα της εβδομάδας. Εκμεταλλεύσου την αστρολογική εύνοια γιατί κάτι γλυκό ερωτικό σε περιμένει και έξω.

Παρθένος

Στα πολύ ευχάριστα νέα είναι ότι διαλύεται η θολούρα στην ερωτική σου ζωή. Πλέον μπορείς να διακρίνεις τις αυταπάτες του έρωτα και θα αξιολογήσεις καλύτερα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτή η επιρροή θα κρατήσει μέχρι και την άνοιξη του 2024.

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου κάνει το επόμενο βήμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, σε ρυθμούς ευτυχίας και ολοκλήρωσης.

Αν είσαι αδέσμευτος εκμεταλλεύσου αυτή την εύνοια που σου δίνουν τα άστρα και κοινωνικοποίησου, βγες και ξαναμπές στο παιχνίδι γιατί κάτι πολύ ωραίο έρχεται στο ερωτικό σου τοπίο.

Ζυγός

Στα ευχάριστα νέα είναι ότι θέματα υγείας από τώρα μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 24 βελτιώνονται και η ευεξία σου θα βρεθεί ξανά σε ανοδική πορεία. Παράλληλα φτιάχνουν και η σχέσεις σου με το εργασιακό σου περιβάλλον και η καθημερινή σου ρουτίνα εξομαλύνεται και γίνεται πιο εύκολη.

Το πορτοφόλι σου θα σε ευχαριστήσει αυτήν την εβδομάδα καθώς στις 6 και 10 Δεκεμβρίου αυξάνονται τα εισοδήματά σου. Αυτό μπορεί να έρθει απ’ την παρούσα εργασία σου ή από κάτι συμπληρωματικό που μπορεί να βρεις ως παράλληλη εργασία.

Η αισθηματική σου ζωή θα βοηθηθεί ειδικότερα αν ανήκεις στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού στις 8 Δεκεμβρίου, με επαφές μηνύματα και ευχάριστες συναντήσεις.

Σκορπιός

Αν είσαι δεσμευμένος, αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ευχάριστη για την κοινή σας ζωή η οποία φέρνει χαρές, διασκέδαση και όμορφες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου όλες τις ευκαιρίες που σου δίνει το αστρολογικό σκηνικό, καθώς ένας νέος έρωτας σου χτυπάει την πόρτα. Πολύ ευνοϊκές μέρες για νέες γνωριμίες είναι οι 6, 8 και 10 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα καλά νέα έρχονται και στην εργασιακή σου ζωή η οποία βελτιώνεται στα επίπεδα ηρεμίας και γαλήνης που θέλεις εσύ. Δεν αποκλείεται τώρα να πετύχεις και μια αύξηση μισθού ή κάποιο bonus.

Τοξότης

Η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα σε έχουν πιάσει οι κλειστές σου και καταστρώνεις σχέδια για το πώς θα φτιάξεις την καθημερινότητά σου, την εργασιακή σου ρουτίνα αλλά και πώς θα αποβάλεις την τοξικότητα από τη ζωή σου. Τα καταφέρνεις!

Μέσα στα πλαίσια της ανασυγκρότησής σου ένα θέμα ξεκαθαρίζει αναφορικά με την οικογένειά σου και τους συγγενείς σου. Αν τώρα είχες και κάποιο κληρονομικό ζήτημα που σε βασάνιζε, από αυτήν την εβδομάδα μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 2024 θα βρεις λύσεις.

Η αισθηματική σου ζωή, παρόλο που έχεις τις κλειστές σου, σου δίνει μια πολύ ωραία ευκαιρία στις 8 Δεκεμβρίου. Εκεί μπορείς να βγεις να διασκεδάσεις και να γνωρίσεις ένα άτομο το οποίο θα λειτουργήσει θεραπευτικά για την συναισθηματική σου ζωή.

Αιγόκερως

Κάτι αλλάζει προς το καλύτερο σε σχέση με την καθημερινότητά σου αλλά και τις επαφές με το περιβάλλον σου. Από τώρα μέχρι και το πρώτο εξάμηνο του 24 αποβάλεις την τοξικότητα ατόμων που σε περιτριγύριζαν τόσο καιρό και πορεύεσαι πιο ελεύθερος.

Στις 8 Δεκεμβρίου κάτι πάρα πολύ θετικό έρχεται αναφορικά με τα οικογενειακά σου πρόσωπα ή με το σπίτι ως ακίνητο, το οποίο σου ανεβάζει την ψυχολογία και σε χαλαρώνει.

Η αισθηματική σου ζωή σου φέρνει άπλετες ευκαιρίες από 8 έως 10 Δεκεμβρίου καθώς εκεί παραμονεύει μία πολύ ωραία γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή μέσα από τον τομέα διασκέδαση. Εκμεταλλεύσου το!

Υδροχόος

Ο τομέας που έχεις επικεντρωθεί τον τελευταίο καιρό είναι τα επαγγελματικά σου και έχεις δώσει τόση έμφαση εκεί που αν μη τι άλλο τώρα θερίζεις ευχάριστα τους καρπούς των κόπων σου. Το πορτοφόλι γεμίζει μέσα από μία αύξηση μισθού ή κάποιο bonus κοντά στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ παράλληλα στις 10 Δεκεμβρίου απολαμβάνεις το νέο οικονομικό σου status ξοδεύοντας!

Το καλό με την οικονομική σου ζωή είναι ότι τώρα η αύξηση εσόδων που θα πετύχεις θα έχει σταθερότητα και μονιμοποίηση.

Υπάρχει όμως και μία ευκαιρία κάπου στα μέσα της εβδομάδας να βγεις να διασκεδάσεις ξεχνώντας τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, και να κάνεις νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ιχθύες

Αρχίζεις πλέον να ισορροπείς την καθημερινότητά σου.

Στις αρχές της εβδομάδας μπορείς να ξεκαθαρίσεις και να κρίνεις άτομα και καταστάσεις που εμπλέκονται στην ερωτική σου ζωή. Παράλληλα προς το Σαββατοκύριακο, θα έχεις την ευκαιρία για να κάνεις νέες γνωριμίες και να μπεις σε έναν νέο κύκλο ανθρώπων.

Τα πολύ ευχάριστα νέα προκύπτουν στα οικονομικά σου αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με σπουδές, πτυχία και επαφές με το εξωτερικό. Εκεί θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις με εύνοια αναφορικά με έναν κύκλο σπουδών ή πτυχίου. Δεν αποκλείεται τώρα ένα νομικό ζήτημα που εμπλέκεσαι να έχει αίσια κατάληξη όπως την επιθυμείς.

πηγή: jenny.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]