Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το Survivor 2024

5 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για το Survivor 2024 και κάνει μερικές αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο που έρχεται στις οθόνες μας στις αρχές του Γενάρη. Στις αρχές του νέου χρόνου θα ξαναβρεθεί στον Άγιο Δομίνικο μαζί με τους 32 παίκτες που θα αποτελέσουν τους Διάσημους και τους Μαχητές με τις γνώριμες πια μπλε και κόκκινες μπαντάνες.

Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» μίλησε ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Celebrity», αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για τον επόμενο κύκλο του Survivor, ο οποίος αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας στις αρχές του 2024.

Γιώργος Λιανός | "Έγινε η ερωτική πράξη στο survivor κάτω... | Celebrities  Ειδήσεις

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε:

«Για το Survivor δεν έχω κάτι να σου πω, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Μέχρι το τέλος της βδομάδας ίσως έχουμε κάποια νέα. Το περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη συμμετοχή, γιατί στο περσινό, στο All Star, δεν μπορούσε ο κόσμος να διεκδικήσει αυτή τη εμπειρία ζωής.

Ο παρουσιαστής είπε επίσης πως το σύστημα που δεχόταν τις αιτήσεις συμμετοχής έπεσε αρκετές φορές: «Έπεσε το σύστημα από τον όγκο της συμμετοχής, το περιμέναμε. Το κατανοώ γιατί είναι ευκαιρία ζωής και πέρυσι δεν μπορούσαν να συμμετέχουν. Για να είμαι ειλικρινής πάνω στο τραπέζι υπάρχει κόσμος για αρκετά σενάρια Survivor, ο κεντρικός άξονας θα είναι Μαχητές – Διάσημοι, και υπάρχει και η περίπτωση να μπουν κάποιοι all star μέσα.

Ο κεντρικός άξονας θα είναι Μαχητές-Διάσημοι, υπάρχει και η option να ξαναμπούν μέσα και κάποια πρόσωπα που θέλει να δει ο κόσμος. Το καστ αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτό»

Ο Γιώργος Λιανός παραδέχθηκε για το Survivor πως

«Κάποια πράγματα πέρσι άφησαν μία πικρία στον κόσμο, δεν ρίχνω ευθύνη στην παραγωγή. Ήταν μία κατάσταση περίεργη, ήταν θέμα παράβασης κανονισμών. Φέτος θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να υπάρξει αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του για τον νέο κύκλο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως τα Χριστούγεννα θα τα περάσει στην Ελλάδα με την οικογένειά του, αφού το ριάλιτι επιβίωσης θα βγει στις οθόνες μας τις πρώτες ημέρες του 2024.

Παλιοί παίκτες απαντούν αν έχουν δεχθεί κρούση και με ποιους δεν θα ήθελαν να είναι μαζί

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]