Το Ναυάγιο επεισόδια 4 και 5/12/ 2023

4 Δεκεμβρίου 2023

Το Ναυάγιο επεισόδια 4 και 5/12/ 2023, η Λίνα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και δεν μπορεί να το διαχειριστεί, η Ειρήνη έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Ιπποκράτη.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 4/12 ο Ιπποκράτης κάνει στον Τρύφωνα μία πρόταση που μπορεί να αλλάξει τις ζωές όλων τους, για πάντα. Συντετριμμένη, η Λίνα βρίσκει παρηγοριά στη Στέλλα αλλά διστάζει να πει στον Μάκη για την επίθεση που δέχτηκε από τον Διονύση. Η Αλίκη κάνει τα πάντα για να μην αποκαλυφθεί το τρομερό μυστικό της στον Γιώργη. Ο Τρύφωνας παροτρύνει την Ειρήνη να μιλήσει στον Ιπποκράτη για την εγκυμοσύνη της.

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 (VIDEO) - Λόγια-Σταράτα

Ο Πέτρος μαθαίνει πως ο Θόδωρος χρειάζεται άμεσα εγχείρηση και καλείται να πάρει μια δύσκολη απόφαση αν θα δώσει τα τελευταία του χρήματα για να σώσει τον εαυτό του ή τον πατέρα του Αντώνη.

Το Ναυάγιο: Αναπάντητα ερωτήματα που δεν θα λυθούν

Ο Γιώργης αναλαμβάνει να μιλήσει στην συνάντηση των συγγενών των θυμάτων στην Κρήτη αλλά η άφιξη ενός απρόσμενο επισκέπτη ανατρέπει τα πάντα.

Ο Μιχάλης κανονίζει μια μυστική συνάντηση για να βρει νέους συμμάχους στην μάχη που ξεκινάει ενάντια στους υπαίτιους το ναυαγίου.

Την Τρίτη 5/12, η έλευση του διεφθαρμένου αλλά και ευφυέστατου δικηγόρου Μιλτιάδη Παντελίδη δυναμιτίζει την συνάντηση των συγγενών των θυμάτων του ναυαγίου απειλώντας να τινάξει το σχέδιο του Γιώργη στον αέρα.

Την ίδια ώρα ο Μιχάλης επανενώνει τον Πέτρο και την Ειρήνη και του ζητά να ξεπεράσουν τους φόβους τους σε μία συνάντηση που ξυπνά μνήμες και συναισθήματα.

Ο Μάκης έρχεται αντιμέτωπος με τον Διονύση και είναι αποφασισμένος να τον τιμωρήσει γι’ αυτό που έκανε στην Λίνα, ενώ εκείνη τρέχει να προλάβει το κακό.

Ο Δημήτρης γνωρίζει την Θοδώρα γεγονός που δεν χαροποιεί καθόλου τη Μαρία. Η Ελένη βρήκε δουλειά και φέρνει τον Μιχάλη προ τετελεσμένου ενώ ο Πέτρος μαθαίνει νέα των γονιών του και μέσα στην απελπισία του παίρνει μία ολέθρια απόφαση.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ο Παντελίδης κάνει μία πολύ δελεαστική πρόταση στους συγγενείς των θυμάτων αλλά η συνάντηση θα τελειώσει με τον πιο επεισοδιακό τρόπο! Η Μαρία και ο Παντελίδης τραυματίζονται στη συμπλοκή που ακολουθεί.

Ο Παντελίδης ετοιμάζει την εκδίκησή του αποφασισμένος να σπείρει την διχόνοια ανάμεσα στους συγγενείς των θυμάτων ενώ ο Γιώργης και ο καπετάν Στελής προσπαθούν να βρουν ποιος δίνει πληροφορίες τον Παντελίδη. Ο κλοιός σφίγγει ολοένα και περισσότερο γύρω από το λαιμό της Αλίκης.

Ο Δημήτρης ανησυχεί για τη Μαρία και την επισκέπτεται στο νοσοκομείο κρυφά. Ο Ιπποκράτης ταράζεται όταν μαθαίνει πως η Ειρήνη θέλει να κυνηγήσει τους υπεύθυνους του ναυαγίου και δείχνει μία σκοτεινή πλευρά του.

Η Λίνα και η Βάσω έρχονται αντιμέτωπες με την οργή του Διονύση ο οποίος εισβάλλει έξαλλος στο σπίτι τους και τους απειλεί. Την ίδια ώρα ο Πέτρος δηλώνει στους αρχαιοκάπηλους πως θα κάνει την ληστεία που του ζήτησαν στην αυλή όμως βρίσκεται πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα του Άγγελου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]