Παγιδευμένοι τα επόμενα επεισόδια από 04/12/2023 έως τις 05/12/2023

4 Δεκεμβρίου 2023

Παγιδευμένοι τα επόμενα επεισόδια από 04/12/2023 έως τις 05/12/2023, νέο πρόσωπο μπαίνει στα νέα επεισόδια της σειράς

Είναι ο Πρόεδρος της Επιθεώρησης Δικαστικών Λειτουργών και Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, είναι αυτός που θα κρίνει αν ο Δημήτρης σκότωσε τον Παναγιώτη με δόλο ή όχι, τι κρύβετε όμως πίσω από αυτόν?

Θα βρεθεί η σφαίρα που αθωώνει τον Δημήτρη, θα καταφέρουν να βρουν την αλήθεια για το ότι ο Παναγιώτης ήταν πίσω από τις δολοφονίες στην έπαυλη?

Ο Θοδωρής με τα κορίτσια θα ανακαλύψουν ένα κλειδί στο ντουλάπι που είχε ο Παναγιώτης στο γυμναστήριο που ίσως δώσει τις απαντήσεις για τις φρικτές πράξεις του Παναγιώτη..

 Δευτέρα 4/12

Τυφλωμένος από το θάνατο του εγγονού του, ο Πάνος ζητάει από τον Αλέκο να πάρει εκδίκηση από τον Δημήτρη, τον Σταύρο και τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας αναρρώνει στο νοσοκομείο, ενώ ο Σταύρος έρχεται αντιμέτωπος με την κηδεία της Κατερίνας. Ο Σπύρος ανησυχεί για τον Δημήτρη, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι σκότωσε έναν άνθρωπο Η Άννα προσπαθεί να κάνει την Χρύσα να δει την αλήθεια για τον Περικλή. Ο Σταύρος αποφασίζει να κλείσει την υπόθεση, όμως τα σχέδια του Αλέκου και του Πάνου είναι άλλα. Ποιος είναι ο άνθρωπος που θα εισβάλει στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά και θα ανατρέψει τις ζωές όλων; Τι ρόλο θα παίξει;

Τρίτη 05/12

Η απομάκρυνση του Δημήτρη, του Σταύρου και του Ανδρέα από την υπόθεση τους δένει τα χέρια. Ο επιθεωρητής Καρέλης έχει έρθει αποφασισμένος να βρει την άκρη της υπόθεσης και να δει κατά πόσο ο θάνατος του Παναγιώτη προέκυψε με δόλο από τη μεριά του Δημήτρη. Αναθέτει την υπόθεση στην Αγγελική, η οποία έρχεται σε δύσκολη θέση.

H Άννα είναι αποφασισμένη να βοηθήσει τον Δημήτρη, τον Ανδρέα και τον Σταύρο και με την βοήθεια των φίλων και της οικογένειας ξεκινούν έρευνες για να αποδείξουν την ενοχή του Παναγιώτη και την αθωότητα του Δημήτρη για το θάνατό του. Η Υβόννη έχει ένα περίεργο ραντεβού

Ο Αλέκος χαίρεται για την πρώτη του νίκη εναντίον τους, όμως ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας δεν το βάζουν κάτω. Τι είναι αυτό που θα ανακαλύψουν μετά από επίμονες και κρυφές έρευνες?

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]