Η Χάιδω στην εντατική, η ζωή της κρέμεται σε μια κλωστή (trailer)

1 Δεκεμβρίου 2023

Η Χάιδω στην εντατική, η ζωή της κρέμεται σε μια κλωστή, δίνει τη δική μάχη για να ζήσει η συγκλονιστική συνέχεια της αγαπημένης μας σειράς Η γη της ελιάς.

Η ψυχολογική κατάσταση της Χάιδως είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την αποκάλυψη του εγκλήματος που έκανε. Ο Λυκούργος δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, ταυτόχρονα έχει μεγάλο άγχος και με τα παιδιά της με όλα αυτά που συμβαίνουν . Το κερασάκι στην τούρτα είναι η άφιξη της Λουκία , την οποία βλέποντας την στο πλευρό του Λυκούργου χάνει κάθε ελπίδα νιώθει μεγάλη ψυχολογική πίεση και καταρρέει.

Η Χάιδω μεταφέρεται στο νοσοκομείο και τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα. Ρήξη ανευρύσματος και οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες, τους ανακοινώνει ο γιατρός. Η Χάιδω μπαίνει στο χειρουργείο και ο Λυκούργος μαθαίνει τα νέα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτή η τόσο αποφασιστική και δραστήρια γυναίκα κινδυνεύει να χάσει τη μάχη για τη ζωή της.

Όπως αναφέρει το spoiler του περιοδικού TV2, τελικά θα ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και θα βγει από το νοσοκομείο. Μάλιστα αυτή η μεγάλη περιπέτεια θα είναι η αφορμή να επανασυνδεθεί με τον Λυκούργο που ορκίζεται ότι δεν θα φύγει ξανά από κοντά της.

 πληροφορίες TV24

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]