Η απάντηση της Εύη Βατίδου στον Αλέξη Κούγια για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

1 Δεκεμβρίου 2023

Η απάντηση της Εύη Βατίδου στον Αλέξη Κούγια για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Εύη Βατίδου και απάντησε στα όσα είπε χθες  ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος και έβαλε τέλος στις φήμες επανασύνδεσης.

«Η επανασύνδεση είναι ένας πολύ σωστός ορισμός και σημαίνει ότι όταν οι άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί, έρχονται πιο κοντά. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πιο κοντά και αυτή είναι η έννοια της επανασύνδεσης. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο έχει συμβεί όλο αυτό. Δεν θα γίνει επανασύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή νέου συμβολαίου αλλαγής ρεύματος. Είμαι μαμά, είμαι μαμά του Χρήστου και της Μάιρας, πρώην κυρία Κούγια και πάντα η Εύη Βατίδου, τα παιδιά μου είναι ο Χρήστος και η Μάιρα και αυτό το πράγμα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ», εξήγησε αρχικά η Εύη Βατίδου.

Εύη Βατίδου: Τι απαντά στον Αλέξη Κούγια για την επανασύνδεση - Newsbomb

Στη συνέχεια είπε ότι: «Δεν ξέρω για αυτά τα πράγματα, εγώ ξέρω μόνο αυτά που μου λέει ο ίδιος απευθείας. Δεν ξέρω πώς το έχετε εκλάβει εσείς όλο αυτό. Είδα τις δηλώσεις του και ήταν πολύ σαφής και ξεκάθαρος σε αυτά που είπε. Ασχέτως από τις δηλώσεις, μιλάμε στο τηλέφωνο και μπορεί να μου τα πει και ο ίδιος. Δεν χρειάζεται να μου μεταφέρετε κάτι συγκεκριμένο. Όποιος θέλει να λύσει τα προσωπικά του τα λύνει μεταξύ του. Μιλάμε στο τηλέφωνο, αυτό είναι δικό μας θέμα».

«Νόμιζα ότι με είπε υψηλότατη. Δεν κατάλαβα τι μου λέτε. Εμείς θέλουμε να είναι πάρα πολύ ευτυχισμένος σε ό,τι επιλογή κάνει. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό. Δεν έχω καμία σχέση με τις γνωριμίες, τις φιλίες, τις δουλειές του Αλέξη. Δεν μπλέκομαι. Εγώ θέλω να τον βλέπω ευτυχισμένο και καλά και με χαροποιεί όλο το γεγονός», σημείωσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]