Τραγωδία σε σχολείο 14χρονος σκότωσε με μαχαίρι 15χρονο συμμαθητή του(video)

29 Νοεμβρίου 2023

Τραγωδία σε σχολείο 14χρονος σκότωσε με μαχαίρι 15χρονο συμμαθητή του, Η φονική επίθεση με μαχαίρι κατεγράφη, μάλιστα, από άλλους μαθητές που τράβηξαν βίντεο από όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε καβγάς που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (27/11) σε Λύκειο της Βόρειας Καρολίνας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, αφού ένας νεαρός ηλικίας 15 ετών έχασε τη ζωή του από μαχαιριές που δέχθηκε από 14χρονο συμμαθητή.

ΗΠΑ: Τραγωδία σε σχολείο στη Βόρεια Καρολίνα - 14χρονος σκότωσε με μαχαίρι  15χρονο συμμαθητή του - Newsbomb - Ειδησεις - News

Η φονική επίθεση με μαχαίρι κατεγράφη, μάλιστα, από άλλους μαθητές που τράβηξαν βίντεο από όσα συνέβησαν στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου. Ο 14χρονος που μαχαίρωσε τους δύο άλλους μαθητές συνελήφθη, κατηγορείται για ανθρωποκτονία και κρατείται σε αναμορφωτήριο.

Στο βίντεο φαίνεται ο καβγάς να «ξεσπά» όταν ένας νεαρός με μαύρη μπλούζα γρονθοκοπεί έναν άλλο μαθητή με κόκκινη μπλούζα.

Η μητέρα του φερόμενου ως δράστη υποστήριξε ότι ο γιος του ήταν σε αυτοάμυνα προσθέτοντας ότι δεν πιστεύει ότι πήγε με το μαχαίρι στο σχολείο αλλά το πήρε από κάποιον άλλο μέσα στον χώρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]