Τι συνέβη με την 20χρονη που υποστηρίζει ότι την βίασαν 18 άνδρες στον Κολωνό

29 Νοεμβρίου 2023

Τι συνέβη με την 20χρονη που υποστηρίζει ότι την βίασαν 18 άνδρες στον Κολωνό

Όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί την 20χρονη κοπέλα που βρισκόταν στη μέση του δρόμου στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Δευτέρας, ήταν σε σύγχυση και ένα πέπλο μυστηρίου υπάρχει γύρω από την καταγγελία της.

Άρχισε να τους λέει ότι ένα φιλικό της πρόσωπο την οδήγησε σε μπαρ που βρίσκεται στον Κολωνό χωρίς να μπορέσει να προσδιορίσει που ακριβώς ήταν το συγκεκριμένο κατάστημα. Εκεί μέσα στο μπαρ, ανέφερε στους έκπληκτους αστυνομικούς ότι τη βίασαν 18 άτομα τα οποία ήταν, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, Πακιστανικής υπηκοότητας.

Οι αστυνομικοί κάλεσαν ασθενοφόρο προκειμένου να μεταφερθεί το κορίτσι στο νοσοκομείο. Όμως εκείνη αρνήθηκε. Το πλήρωμα της άμεσης δράσης την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα. Κάλεσαν συγγενείς της προκειμένου να την πάρουν αλλά η 20χρονη συνέχισε να μιλά ακατάληπτα και δεν αναγνώριζε κανένα δικό της πρόσωπο.

Μυστήριο μετά από καταγγελία 23χρονης ότι την βίασε ο πατέρας της - Τι  υποστηρίζουν τα μέλη της οικογένειας | Neakriti

Στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών κλήθηκαν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Όταν ηρέμησε η κοπέλα τους είπε τι ακριβώς έχει γίνει. Το κορίτσι που ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών, πήγε έπειτα από παρότρυνση μιας φίλης σε οίκο ανοχής που βρίσκεται στον Κολωνό προκειμένου να βγάλει χρήματα. Όμως όταν έφτασε εκεί, όπως κατήγγειλε η 20χρονη διάφοροι άνδρες ήρθαν σε ερωτική επαφή μαζί της, παρά τη θέληση της και χωρίς κάποιος από αυτούς να την πληρώσει.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον οίκο ανοχής πήραν βιντεοληπτικό υλικό από τις γύρω κάμερες ασφαλείας και σχημάτισαν δικογραφία κατά αγνώστων για βιασμό ενώ έστειλαν την 20χρονη στον ιατροδικαστή ώστε να την εξετάσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]