Μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα

29 Νοεμβρίου 2023

Μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα, είχε βάλει στη διαπασών την μουσική και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα

Το συμβάν έγινε όταν ο 65χρονος βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και έβαλε μουσική σε μεγάλη ένταση. Γείτονες που ενοχλήθηκαν, κατήγγειλαν το γεγονός στην ασφάλεια, με αστυνομικούς να καταφτάνουν στον χώρο για να τον βρουν να πυροβολεί δύο φορές στον αέρα με κυνηγητική καραμπίνα.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στην σύλληψη του 65χρονου, ενώ μετά από έλεγχο στο σπίτι του διαπιστώθηκε πως η άδεια οπλοκατοχής της εν λόγω καραμπίνας είχε λήξει, ενώ βρέθηκε και δεύτερο κυνηγητικό όπλο, μονόκανο, με επίσης μη ανανεωμένη άδεια, και κυνηγητικά φυσίγγια.

Σε βάρος του 65χρονου  ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη κοινής ησυχίας, άσκοπους πυροβολισμούς, παράνομη κατοχή κυνηγετικών όπλων και παράνομη κατοχή κυνηγετικών φυσιγγίων

Βόλος: Μεθυσμένος βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα με  καραμπίνα - Ο Ντελάλης

Στην εκδίκαση της υπόθεσης στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο ίδιος απολογούμενος ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του.

Ωστόσο δεν έπεισε το δικαστήριο, το οποίο τον έκρινε ένοχο όπως κατηγορούταν χωρίς ελαφρυντικά και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 13 μηνών αλλά και χρηματική ποινή 600 ευρώ για το περιστατικό που είχε προκαλέσει στο σπίτι του τον Ιούνιο του 2023,στον Βόλο, όπου σε ώρα κοινής ησυχίας είχε βάλει μουσική στη διαπασών, ενώ μετά από καταγγελία περιοίκων έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα.

Σύμφωνα με την απόφαση της έδρας τα όπλα, που είχαν κατασχεθεί από τις αρχές, δεν του επιστράφηκαν, ενώ ο 65χρονος άσκησε έφεση. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]