Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού (trailer)

28 Νοεμβρίου 2023

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, τα νέα επεισόδια της σειράς του ALPHA μέχρι την Πέμπτη 30/11/2023

28/11/2023 Τρίτη

Η Καλλιόπη με την Βασιλική βάζουν σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό τους μπλέκοντας και τον Τόλη εν αγνοία του. Κι ενώ ο Λάζαρος βρίσκεται στο κρησφύγετο, έτοιμος για το μεγάλο ταξίδι, κάποιος είναι έξω με σκοπό να σταματήσει τα σχέδιά του.

29/11/2023 Τετάρτη

Σασμός: Η Θοδώρα τρελαίνεται

Η Θοδώρα προσπαθεί να βοηθήσει τον Μανόλη να συνέλθει από την απώλεια του Νικηφόρου. Μια τυχαία συνάντησή της με την Αργυρώ, ωστόσο, θα την κάνει να καταλάβει ότι η επιστροφή της στην Άνω Ποριά δεν θα γίνει τόσο εύκολα αποδεκτή.

Ο Μαθιός προσπαθεί να προσεγγίσει τον Αστέρη, εκείνος ωστόσο παραμένει άκαμπτος. Παράλληλα, η άρνηση του Αστέρη να μιλήσει στην Αργυρώ για το τι έχει συμβεί με την οικογένειά του, εξακολουθεί να αποτελεί σημείο τριβής ανάμεσά τους.      

Η γιαγιά έχει ένα κακό προαίσθημα για το Λάζαρο, το οποίο δυστυχώς θα επιβεβαιωθεί. Η Βασιλική θα τον αντιμετωπίσει στην κρυψώνα του, αποφασισμένη να τον κάνει να πληρώσει για το κακό που της έκανε.

Την επόμενη μέρα, ο θάνατος του Λάζαρου σκάει σαν βόμβα στην αστυνομία, τη στιγμή που η Βασιλική θα μάθει μια αλήθεια, που θα της αλλάξει για ακόμη μια φορά τη ζωή.

30/11/2023 Πέμπτη

Σασμός-Παύλος-

Η αγωνία του Τόλη για τη Λεμονιά κορυφώνεται με μια μεγάλη έκπληξη, ενώ η Θοδώρα δεν εκπλήσσεται καθόλου από την αντίδραση της Αργυρώς. Η έρευνα του Αντώνη για τον Λάζαρο οδηγεί αναπόφευκτα στον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, ενώ εκείνοι οργισμένοι σχεδιάζουν τα επόμενά τους βήματα.

Σασμός: Μαρίνα και γιαγιά αγωνιούν

Μαρίνα και γιαγιά αρχίζουν να αγωνιούν για την εξαφάνιση της Μάγδας, ενώ ο Παύλος πνίγεται στις ενοχές. Ο Μαθιός από την άλλη, ενώ ετοιμάζεται να παραδοθεί, μαθαίνει για την εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Δεν ξέρει βέβαια πως η Εύα λέει το μυστικό του στον Αντρέα!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]