Κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους της Αττικής

28 Νοεμβρίου 2023

Κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους της Αττικής, με τον Κηφισό, την Αττική Οδό και την Κηφισίας να έχουν τα μεγαλύτερα προβλήματα

Στο κόκκινο η κάθοδος του Κηφισού, σε πάρα πολλά σημεία με το πιο δύσκολο να είναι από την Κηφισιά μέχρι και το ύψος των ΚΤΕΛ, λόγω καραμπόλας πέντε αυτοκινήτων (στο ύψος των ΚΤΕΛ) που σημειώθηκε νωρίτερα. 

Στον Κηφισό στο ρεύμα ανόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Λένορμαν μέχρι το ύψος της Αττικής Οδού. Στο ρεύμα καθόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της εξόδου για Πάρνηθα μέχρι τον Ρέντη.

Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις σημειώνονται και στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).

Μποτιλιάρισμα επίσης παρατηρείται στον Πειραιά, στους δρόμους του κέντρου και στη Λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου.

Νωρίτερα σημειώθηκε καραμπόλα με πέντε αυτοκίνητα στο ύψος των ΚΤΕΛ, ευτυχώς σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση δεν υπήρξε τραυματισμός

Στο κόκκινο είναι η και κίνηση και στο κέντρο της Αθήνας, με τα αυτοκίνητα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες επί της λεωφόρου Κωνσταντίνου στο ρεύμα καθόδου. Καθυστερήσεις υπάρχουν και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στα δύο ρεύματα, ενώ κυκλοφοριακή συμφόρηση καταγράφεται στην Αλεξάνδρας (και στα δύο ρεύματα), στην Κηφισίας και στη Μεσογείων (κυρίως στα ρεύματα ανόδου).

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]