Κλειστή η εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα – Νέα κατολίσθηση στον Ελαιώνα Αιγίου

28 Νοεμβρίου 2023

Κλειστή η εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα, Νέα κατολίσθηση στον Ελαιώνα Αιγίου Πλημμύρισαν δρόμοι, ζημιές σε σπίτια. Οι πολύ σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης μεγαλώνουν τον κίνδυνο κάποιας κατολίσθησης και γι’ αυτό τον λόγο στην Εθνική Οδό βρίσκονται μηχανήματα του Δήμου προκειμένου να αποτρέψουν κάτι τέτοιο να συμβεί.

Σε συναγερμό βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα εξαιτίας της κακοκαιρίας των τελευταίων ωρών

Δύσκολες ώρες περνάνε οι κάτοικοι στη δυτική Ελλάδα, καθώς η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών έχει μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια και έχει προκαλέσει ζημιές σε σπίτια.

Μάλιστα, εξαιτίας της κακοκαιρίας και για προληπτικούς λόγους, το ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό Αθηνών – Πατρών έκλεισε στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω αμφιδρόμησης.

Την ίδια ώρα, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα, εξαιτίας της χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην διαδημοτική οδό που συνδέει την κοινότητα Περιστέρας της Αιγιάλειας με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Στην Πάτρα σήμερα το μεσημέρι είχε μπόρα και χαλάζι, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια, ενώ δέντρα έπεσαν σε Ρίο και Ακταίο. Στον Πύργο οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν ζημιές, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο. Μάλιστα μικρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την περιοχή και έχει προκαλέσει ζημιές σε στέγαστρα, σύμφωνα με το ilialive.gr. Στην Αιτωλοακαρνανία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό, Καλλιθέας – Προυσσού, από το ύψος του 12ου χιλιομέτρου, έως την περιοχή Αραποκέφαλα, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού.

Ζημιές από ανεμοστρόβιλο στην Κυανή Ακτή Πύργου

eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]