Χάρις Αλεξίου – “Βλέπω στο ύπνο μου ότι τραγουδάω”(video & podcast) 

24 Νοεμβρίου 2023

Χάρις Αλεξίου, “Βλέπω στο ύπνο μου ότι τραγουδάω, Και λέω “α, κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου” Η Χάρις Αλεξίου έδωσε μια συγκινητική συνέντευξη εκ βαθέων με ένα podcast στον Θέμη Καισάρη μιλώντας για τα όνειρά της, τη φωνή της, αλλά και την αγάπη του κόσμου, παρά το γεγονός, ότι αποσύρθηκε από το τραγούδι.

Η Χάρις Αλεξίου στον Ζοσιμάρ: "Βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω, ότι ξαναγύρισε η φωνή μου"

”Δεν πίστευα ότι ο κόσμος θα ασχολείται μαζί μου. Δεν πίστευα ότι θα υπάρξει αυτή η ανταπόκριση. Χαίρομαι πολύ ”, είπε χαρακτηριστικά η Χάρις Αλεξίου.

Για την αλλαγή του στίχου «τα πλήρωσα με την ψυχή μου», που έγινε «τα πλήρωσα με τη φωνή μου» στο τραγούδι «Πανσέληνος», είπε: «Τι γίνεται στο μυαλό του ανθρώπου… Τα τραγούδια αυτά δεν είναι οι πρώτες εκτελέσεις. Είναι από live κλπ. Την “Πανσέληνο” την έχω τραγουδήσει ξανά, είναι από μια συναυλία μου. Εκείνο το βράδυ μου βγήκε αυτό, όταν βάλαμε το τραγούδι κι ακούσαμε τον στίχο, είπαμε πως δεν πρέπει να τον πειράξουμε, γιατί κάτι γινόταν μέσα μου εκείνη τη στιγμή, εκείνο το βράδυ, σε εκείνο το μέρος, δεν βγήκε τυχαία. Είναι αληθινό κι ας είναι λάθος».

«Αν με βάλεις να το αναλύσω αυτό, δεν παίρνουμε μόνο δώρα από τη ζωή, χωρίς να τα πληρώνουμε. Άλλος τα πληρώνει με χρήματα, άλλος με προσωπικές απώλειες, με πολλά πράγματα. Η φωνή αυτή δεν θα ήταν έτσι όπως ήταν, αν δεν είχε να πληρώσει το τίμημα του βαρκάρη. Το βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και βλέπω ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Και λέω “α, κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου” και είναι πολύ ωραία, όταν το βλέπω αυτό. Μήπως το κάναμε πολύ δραματικό;», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]