Συγκλονιστική διάσωση από φλεγόμενο κτίριο – Χειριστής γερανού απεγκλώβισε εργάτη(video)

24 Νοεμβρίου 2023

Συγκλονιστική διάσωση από φλεγόμενο κτίριο, xειριστής γερανού απεγκλώβισε εργάτη, ένας οικοδόμος κόντεψε να καεί ζωντανός, καθώς ήταν παγιδευμένος στην ταράτσα. Το βίντεο κατέγραψε την προσπάθεια του χειριστή ενός γερανού, ο οποίος κατάφερε να τον σώσει και να γίνει ο ήρωας της ημέρας.

Τα πλάνα δείχνουν τον οδηγό να παλεύει με πυκνά μαύρα νέφη καπνού για να σώσει τον άνδρα που βλέπει τις φλόγες να τον πλησιάζουν στο Station Hill στο Reading. Ο άνδρας φαίνεται να σκαρφαλώνει στον γερανό και να μεταφέρεται με ασφάλεια. Τα πλήθη που παρακολουθούν ακούγονται να επευφημούν.

Βίντεο: Συγκλονιστική διάσωση από φλεγόμενο κτίριο - Χειριστής γερανού  απεγκλώβισε εργάτη

Ο άνδρας, κόντεψε να πεθάνει πριν ο Γκλεν Έντουαρντς καταφέρει να πραγματοποιήσει μια διάσωση σε στιλ… Χόλιγουντ και να μετακινήσει ένα κλουβί μέσα από καπνό και φλόγες για να σώσει τον συνάδελφό του.

Watch: Dramatic moment man winched to safety after huge blaze breaks out in Reading – YouTube

Ο εργάτης χρησιμοποιεί το παλτό του για να κατευθύνει τον σωτήρα του, καθώς τα πυκνά σύννεφα τοξικού καπνού τον σκεπάζουν.

Κάτω από τεράστια πίεση, ο Γκλεν, από το Egham του Surrey, κατάφερε να απεγκλωβίσει και να κατεβάσει ασφαλή τον εργάτη. Ακούστηκαν επευφημίες από το έδαφος καθώς ο άνδρας πήδηξε στο κλουβί και οδηγήθηκε σε ασφάλεια μακριά από την φωτιά.

Ο κ. Έντουαρντς υποβάθμισε το περιστατικό, αλλά παραδέχτηκε: «Δεν ήταν μια κανονική μέρα στη δουλειά». Πρόσθεσε επίσης: «Θα έλεγα ότι ήταν στην κόψη του ξυραφιού η διάσωση».

Incredible towering inferno rescue: Hero crane operator saves man from burning tower in Reading – YouTube

Ο ηρωικός χειριστής γερανού περιέγραψε: «Είδα κάποιον να κουνάει το παλτό του.  Αλλά ο άνεμος φυσούσε το κλουβί, περίμενα να καθαρίσει ο καπνός. «Αν κοιτάξετε το βίντεο με τον τρόπο που ο αέρας στροβιλιζόταν εκεί. Προσπάθησα να βάλω το κλουβί ανάμεσα σε αυτόν και τις φλόγες, αλλά με εμπόδιζε ο αέρας που στροβιλιζόταν εκεί. Αλλά κατέβασα το κλουβί και κατάφερα να τον φέρω εκεί μέσα».

Reading tower block shrouded in black smoke during fire – YouTube

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]