Κόντρες, ανταγωνισμός και σκληρές δηλώσεις μεταξύ πασίγνωστων παρουσιαστών

24 Νοεμβρίου 2023

Κόντρες, ανταγωνισμός και σκληρές δηλώσεις μεταξύ πασίγνωστων παρουσιαστών, οι κόντρες στη μικρή οθόνη καλά κρατούν τη φετινή σεζόν. «Δεν μιλάμε, δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω. Πρέπει να ρωτήσεις εκείνον, εγώ δεν πρόκειται πάντως να τον χαιρετήσω»

Πριν από λίγες ώρες, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε ότι με τον Γιώργο Λιάγκα είναι πλέον ξένοι όντας πιο ειλικρινής και ευθύς από ποτέ. «Δεν μιλάμε με τον Γιώργο Λιάγκα, δεν υπάρχει περίπτωση να τον χαιρετήσω. Πρέπει να ρωτήσεις εκείνον, εγώ δεν πρόκειται πάντως να τον χαιρετήσω», είπε χαρακτηριστικά. Φυσικά, δεν είναι η μοναδική περίπτωση «κόντρας» στην TV αφού τη φετινή χρονιά το τηλεοπτικό «beef» έχει την τιμητική του.

Πριν από κάποιες εβδομάδες, το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου προς τη Φαίη Σκορδά προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με την πρώτη να ξεσπαθώνει! «Γύρισε και είπε η Φαίη Σκορδά μαζί με τους συνεργάτες της ότι η εκπομπή και η παρουσιάστρια σε ξεφτιλίζουν. Αυτό είπαν. Κόψτε όλο το απόσπασμα. Είπε ότι η εκπομπή σε ξεφτιλίζει. Η εκπομπή σε ξεφτιλίζει; Κόψτε μόνο Σκορδά. Δεν πειράζει, promo τους κάνουμε, 5% κάνει, θα την ανεβάσουμε λίγο σήμερα

Από αυτή την κατηγορία δεν θα μπορούσε να λείπει και η Σίσσυ Χρηστίδου με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. «Δεν της έστειλα καλή επιτυχία, δεν έχουμε την καλύτερη επικοινωνία, χάλασε το θέμα. Εξαφανίστηκε. Δεν μου απάντησε ποτέ σε τηλέφωνα και μηνύματα για το τι θα κάνουμε.

Ξεκινά η σεζόν και βλέπουν ένα άλλο άτομο στη τηλεόραση, εγώ τι θα απαντήσω;», κατέληξε. Η Σίσσυ, φυσικά, δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο αναφέροντας δημόσια ότι δεν την πήρε ποτέ τηλέφωνο.

«Τον άκουσα με έκπληξη στις δηλώσεις του. Κατευθείαν τον πήρα τηλέφωνο και μου το έκλεισε. Έστειλα μήνυμα στον Αλεξάνδρου για τις δηλώσεις του και μου είπε δεν είπα ποτέ ότι σε έπαιρνα τηλέφωνο. Του λέω “πότε με πήρες τηλέφωνο και δεν το σήκωσα;

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]