Παρίστανε τον αστυνομικό έκλεινε ερωτικά ραντεβού, τις βίαζε και τις έκλεβε (video)

23 Νοεμβρίου 2023

Παρίστανε τον αστυνομικό έκλεινε ερωτικά ραντεβού, τις βίαζε και τις έκλεβε. Ο 29χρονος, αφού κακοποιούσε σεξουαλικά τις γυναίκες, έκλεβε τα χρήματα που είχαν πάνω τους και στη συνέχεια τις άφηνε ελεύθερες

Συγκλονίζει η υπόθεση σύλληψης άνδρα στην Καβάλα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, αντιποίηση Αρχής, ληστεία, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ο οποίος έπεσε την Τρίτη στα χέρια των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας.

Στο πλαίσιο των ερευνών προέκυψε ότι, ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από 2 και 20 Νοεμβρίου, προσέγγισε δύο γυναίκες μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας  γνωριμιών και τις έπεισε να συναντηθούν σε διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Συγκεκριμένα στις 2 Νοεμβρίου ο δράστης κανόνισε ερωτικό ραντεβού με μια 34χρονη και με την απειλή όπλου την βίασε και τις αφαίρεσε το ποσό τον 190 ευρώ.

Ηλιούπολη: Συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης: «Ετσι με εξέδιδε ο  αστυνομικός»

Στις 20 Νοεμβρίου σε ένα άλλο ραντεβού πάλι με μια 34χρονη την βίασε και τις αφαίρεσε δύο κινητάς και 300 ευρώ με την απειλή όπλου,  το οποίο εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύτικο.

Συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Τρίτης 21 Νοεμβρίου όταν η γυναίκα που είχε βιάσει την πρώτη φορά είχε κλείσει πάλι ραντεβού αγνοώντας ότι είναι το ίδιο πρόσωπο και μόλις το διαπίστωσε βγήκε από το δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία

Στελέχη της ασφάλειας εντόπισαν και συνέλαβαν τον άνδρα και πλέον αναζητούν τυχόν άγνωστα θύματα του βιαστή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]