Νέα καταγγελία ήρθε στο φως για τον “Δράκο” των Εξαρχείων (video)

23 Νοεμβρίου 2023

Νέα καταγγελία ήρθε στο φως για τον “Δράκο” των Εξαρχείων, έβδομη καταγγελία για απόπειρα βιασμού από τον 23χρονο που συνελήφθη στα Εξάρχεια,ενώ αντικαταστάθηκε και ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου

Μια ακόμη καταγγελία, η έβδομη συνολικά, θα προστεθεί στον φάκελο δικογραφίας που αφορά τον 23χρονο Σύρο που αποκαλείται και ως «δράκος» των Εξαρχείων. Πρόκειται για μια γυναίκα που προσήλθε χθες και κατέθεσε ότι στο πρόσωπο του αναγνωρίζει τον άνδρα που την 16η Νοεμβρίου την παρακολούθησε και επιχείρησε να της επιτεθεί στα Εξάρχεια.

31χρονη γυναίκα, αναφέρει ότι περί τις 12.45 το πρωί της 16ης Νοεμβρίου ξεκίνησε να την ακολουθεί με επιθετική διάθεση από τη συμβολή της Βουλγαροκτόνου με τη Φραντζή. Έφτασε μαζί του μέχρι τη συμβολή των οδών Μπενάκη και Καλλιδρομίου και εκεί, επειδή υπήρχε κόσμος, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Δράκος των Εξαρχείων»: Καρατόμηση του διοικητή ΤΑ Ωρωπού-Συνελήφθη και στις  17 Νοεμβρίου! (vid)

Σήμερα μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι μαζικές επιθέσεις για απόπειρα βιασμού 5 γυναικών για τις οποίες ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη διατάχτηκε διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, ενώ αντικαταστάθηκε και ο διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου

«Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Οικονόμου, μετά από επικοινωνία που είχε το πρωί με τον Αρχηγό, Αντιστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, ζήτησε την διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων του συλληφθέντα για τις επιθέσεις κατά γυναικών στα Εξάρχεια καθώς και την άμεση αντικατάσταση του Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]