Μαρινέλλα – Μπέττυ Μαγγίρα στο ΝΟΧ μαζί από τις 29 Νοεμβρίου κάθε Τετάρτη

23 Νοεμβρίου 2023

Μαρινέλλα – Μπέττυ Μαγγίρα στο ΝΟΧ μαζί από τις 29 Νοεμβρίου κάθε Τετάρτη

Η Μαρινέλλα, η αγαπημένη τραγουδίστρια όλων μας , έρχεται να μας ταξιδέψει με την συγκλονιστική, υπέροχη φωνή της, έρχεται για μια ακόμα φορά να μας κάνει να θυμηθούμε τα τραγούδια που αγαπήσαμε, που μας σημάδεψαν, μας έκαναν να ερωτευθούμε, να ονειρευτούμε και να την λατρέψουμε όσο καμιά άλλη.

Μια φωνή, μια γυναίκα, ένα μεγάλο ταλέντο που με την επιμονή, την συνεχή της αναζήτηση για κάθε είδους πρόκληση, τις φρέσκες ιδέες της και τις προτάσεις που πάντα έχουν κάτι καινούργιο κάτι διαφορετικό καθιερώθηκε ως αυτή που εμπνέει τις νεότερες γενιές και κάνοντας την να έχει καταχτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Είναι αυτή η καλλιτέχνιδα που αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της.

Μια απροσδόκητη συνεργασία θα υπάρξει με την Μπέττυ Μαγγίρα, που με το ιδιαίτερο ταλέντο της και τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας της μετά από πολύχρονη παρακολούθηση της πορείας της από την Μαρινέλλα, ήταν η αιτία να συνεργαστούν μαζί αυτές οι δύο κυρίες της τέχνης

Η Μπέττυ Μαγγίρα μιλώντας στην εκπομπή της Ελένης σήμερα το μεσημέρι έδειξε τον ενθουσιασμό της και την λαχτάρα της να ξεκινήσουν.

Φτάνοντας στο «Σήμερα…», φέτος τον χειμώνα, από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00, αυτή η συνάντηση γίνεται πραγματικότητα


Το ατμοσφαιρικό NOXείναι έτοιμο να αγκαλιάσει τις δύο αυτές κυρίες σε αυτή την ιδιαίτερη και απρόσμενη μουσική συνύπαρξη με ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα καθιερωμένα!

Ένας πολύ όμορφος χώρος, με μοναδική αισθητική, ειδικά διαμορφωμένος, για τις βραδιές αυτές, προσφέροντας παράλληλα γευστικές και προσεγμένες επιλογές υψηλής ποιότητας φαγητού με την υπογραφή του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα





[There are no radio stations in the database]