Αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ, από τις οικονομίες της υπό δύο όρους

23 Νοεμβρίου 2023

Αγρότισσα δώρισε ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ, από τις οικονομίες της υπό δύο όρους

Το πρόσωπο της ημέρας είναι η Αθηνά Παπαχρήστου, αγρότισσα από το Μεσολόγγι, που από το υστέρημά της δώρισε στο ΕΚΑΒ ασθενοφόρο αξίας 65.000 ευρώ.

Η Αθηνά Παπαχρήστου, μια υπέροχη αγρότισσα από το Μεσολόγγι μάς έβαλε τα γυαλιά με την απόφασή της να δωρίσει στο ΕΚΑΒ της περιοχής ένα ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο, προσφέροντας για την αγορά του 65.000 ευρώ που είχε μαζέψει από τις οικονομίες της.

«Χρειάστηκε πολλές φορές η διακομιδή μου στο νοσοκομείο της Πάτρας. Συνήθως δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και μια φορά που υπήρξε αυτό έπαθε βλάβη στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και μετακινήθηκα με ΤΑΞΙ.
Έτσι αποφάσισα να αγοράσω ένα ασθενοφόρο και να το διαθέσω στο νοσοκομείο για να καλύπτει τις ανάγκες των συμπολιτών μου» δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η κυρία Αθηνά.

Οι δύο όροι που έθεσε

Η κυρία Παπαχρήστου δώρισε το ασθενοφόρο υπό τον όρο ότι θα καλύπτει αποκλειστικά τις ανάγκες του νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Ο δεύτερος… όρος που ζήτησε χαριτολογώντας είναι όταν το συγκεκριμένο ασθενοφόρο διέρχεται έξω από το σπίτι της, να χτυπά τη σειρήνα!

Η θεάρεστη πρωτοβουλία της που έγινε γνωστή μέσα από το aixmi-news.gr προσφέρει μια σημαντική «ανάσα» στο ΕΚΑΒ Μεσολογγίου για την εξυπηρέτηση των ασθενών. Ειδικότερα θα μετατραπεί σε μονάδα για την διακομιδή διασωληνωμένων περιστατικών.

Παρόντες στην εκδήλωση παραλαβής του ασθενοφόρου ήταν και η Επιμελήτρια του ΕΚΑΒ Πάτρας Αγγελική Κανελλοπούλου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, η Διοικήτρια του νοσοκομείου Μεσολογγίου Ελένη Φιλιπποπούλου, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος, εργαζόμενοι του νοσοκομείου καθώς και οι διασώστες του ΕΚΑΒ Μεσολογγίου.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες ειδήσεις 


[There are no radio stations in the database]