O Ανδρέας βάζει φωτιά στους Σταματάκηδες (trailer)

22 Νοεμβρίου 2023

O Ανδρέας βάζει φωτιά στους Σταματάκηδες, ο Σασμός πλέον μας έχει εκπαιδεύσει με τις ανατροπές του

Ο θάνατος του Λάζαρου ταράζει την αστυνομία. Η Βασιλική μαθαίνει ότι είναι έγκυος και ενημερώνει τον Μαθιό, ο οποίος της υπόσχεται πως θα πάρει πάνω του όλη την ευθύνη για τη δολοφονία του Λάζαρου.

Η Εύα από την άλλη χρησιμοποιεί τον ερωτευμένο Ανδρέα, αν και ο Βαγγέλης την προειδοποιεί για τους κινδύνους που ενέχει αυτή η τακτική της.

Την ίδια ώρα ο θάνατος του Λάζαρου εξαγριώνει τον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο. Είναι βέβαιοι πως για το φονικό ευθύνονται η Βασιλική και ο Μαθιός και διψούν για εκδίκηση. Με τη βοήθεια δύο φίλων τους οργανώνουν τον εμπρησμό του σπιτιού τους, αλλά ο Αντώνης, που αγωνιά για την αναζωπύρωση της βεντέτας, έχει βάλει αστυνομικούς να το φρουρούν σε 24ωρη βάση.

Σασμός: Ο Αντρέας απειλεί ευθέως τον Μαθιό ! (video)

Οι συνεργοί όμως του Ανδρέα και του Τηλέμαχου καταφέρνουν να παγιδεύσουν το σπίτι με γκαζάκια. Η έκρηξη μέσα στη νύχτα προκαλεί πανικό. Ο εμπρησμός ολοκληρώνεται. Ο Αντώνης και ο Μύρωνας τρέχουν εκεί.

Ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν βγει ζωντανοί και μεταφέρονται στο νοσοκομείο, καθώς υπάρχει αγωνία για το μωρό που κυοφορεί η Βασιλική.

Βασικοί ύποπτοι για τον Αντώνη είναι ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος, αλλά ο παπα-Μιχάλης του επιβεβαιώνει ότι οι δυο τους ήταν μαζί του τη μοιραία στιγμή της έκρηξης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]