Δέσποινα Βανδή: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στα Madwalk (video)

22 Νοεμβρίου 2023

Δέσποινα Βανδή, η εντυπωσιακή της εμφάνιση στα Madwalk στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και συνδύασε τη μόδα και τη μουσική και προκάλεσε μεγάλη αίσθηση με τα μοναδικά shows που παρουσιάστηκαν.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν την εμφάνιση πολλών τραγουδιστών. Ωστόσο για ακόμη μία φορά, η Δέσποινα Βανδή έκλεψε τις εντυπώσεις με την σέξι εμφάνιση της και το εντυπωσιακό ντύσιμο που αναδείκνυε την θηλυκότητά της με την δημιουργία της γνωστής σχεδιάστριας Σίλιας Κριθαριώτη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνοδεύοντας το catwalk της Celia Kritharioti ξεχώρισε με την ερμηνεία του τραγουδιού της “Σ’ αγαπάω και δεν πάω καλά”

Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή ήταν μία από τις πιο συζητημένες της βραδιάς και η τραγουδίστρια δέχθηκε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια για την εκρηκτική της παρουσία.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή έκαναν τον γύρο των social media και οι θαυμαστές της δεν σταμάτησαν να τη συγχαίρουν για το εντυπωσιακό look της και το εκρηκτικό live performance της οn stage.

πηγή: mikrofwno.gr

Συντάκτης: Γιάννης Καζάνας

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]