Τα ζώδια της εβδομάδας

20 Νοεμβρίου 2023

Τα ζώδια της εβδομάδας από 20/11/ έως 26/11/2023

Κριός 

 Εβδομάδα με πεσμένη ενέργεια και αρνητικές σκέψεις ίσως επειδή εντοπίζεις ότι υπάρχουν κάποια εμπόδια για την εκπλήρωση των σχεδίων σου . Θέλεις να προχωρήσεις μπροστά εφαρμόζοντας αλλαγές στην ζωή σου,  αλλά για την ώρα υπάρχει μπλοκάρισμα και βρίσκεσαι σε φάση αναμονής που σε κουράζει. Προσοχή σε νομικά έγγραφα. Στα οικονομικά σου υπάρχουν θετικές εξελίξεις.

Ευνοούνται οι συναντήσεις που θα σε κάνουν να βρεθείς  κερδισμένος είτε στην αισθηματική ζωή είτε στην εξέλιξη μίας συνεργασίας που θα έχει πολύ θετική έκβαση.

Έχεις αστείρευτα αποθέματα δύναμης και ενέργειας και η εβδομάδα κρίνεται άκρως αποδοτική μέχρι και την Τετάρτη για να πάρεις μία σημαντική επιβεβαίωση για ένα  ζήτημα οικονομικό ή επαγγελματικό. Το πάθος είναι κυρίαρχο στην αισθηματική σου ζωή και διακρίνεις ότι μία σχέση δεν έχει μπει τυχαία στη ζωή σου.

Ταύρος 

Ο παράγοντας της τύχης είναι με το μέρος σου αυτό το διάστημα ωστόσο η ψυχολογία σου δεν σου επιτρέπει να δεις ότι ανοίγονται ευκαιρίες που πρέπει άμεσα να τις αρπάξεις. Απογοητεύεσαι από κάποιες στάσεις και συμπεριφορές ανθρώπων από  κοινωνικό σου περιβάλλον ενώ φαίνεται ότι είσαι ζορισμένος στα οικονομικά εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων που έχουν μαζευτεί.

Μέχρι την Τετάρτη ευνοούνται οικονομικές διαπραγματεύσεις και συζητήσεις που αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους ή και διακανονισμούς. Έρχονται χαρούμενα νέα στα οικονομικά! Οι εργασιακές συνθήκες βελτιώνονται, ξεπερνάς το έντονο στρες, ενώ οι μέρες είναι ιδανικές για καλλωπισμό ή ενασχόληση με θέματα ευεξίας.

 Σε μία εύφλεκτη και ταραχώδη περίοδο καταφέρνεις και βρίσκεις τη δύναμη που υπάρχει μέσα σου προκειμένου να κάνεις εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή σου και να απελευθερωθείς από οτιδήποτε ένιωθες ότι σε περιόριζε. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε ένα καλύτερο επίπεδο εξαιτίας των αλλαγών που εσύ ο ίδιος αποφασίζεις να κάνεις. Αυτή την εβδομάδα λαμβάνεις κάποια θετικά μηνύματα που σου δίνουν  επιβεβαίωση ή αλλιώς μία δικαίωση.

Δίδυμοι

 Δυσάρεστες είναι οι προβλέψεις της εβδομάδας για σένα φίλε Δίδυμε . Καλείσαι να δεις πιο ώριμα και σοβαρά τις καταστάσεις γύρω σου και να πάρεις τις αποφάσεις εκείνες που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις το τοπίο στην ζωή σου. Προσπάθησε να μην γίνεσαι ο αποδέκτης της  αλλόκοτης και εκρηκτικής συμπεριφοράς των άλλων διατηρώντας κάποιες αποστάσεις ασφαλείας.

 Η εβδομάδα έχει ερωτική χροιά για το δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο φίλε μου  Δίδυμε, στην πορεία της λαμβάνεις μηνύματα και ακούς λόγια τα οποία σε κάνουν να χαμογελάς από ικανοποίηση. Ευνοούνται φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες ,συναντήσεις, νέα δημιουργικά σχέδια, και προτάσεις που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα

 Αυτή την εβδομάδα ξεπερνάς κάποιες αδιαθεσίες νιώθεις πιο δυνατός και βάζεις μπροστά αρκετές από τις υποχρεώσεις που ήταν ως τώρα σε εκκρεμότητα. Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν ανακατατάξεις οι οποίες για την ώρα θα φέρουν περισσότερα κέρδη στα χέρια σου. Δείξε προσοχή ποιους εμπιστεύεσαι και μην παρεκκλίνεις από τον αρχικό σου στόχο!

Καρκίνος

Μην αφήνεις το στρες να σε κατατρώει και τις αρνητικές σκέψεις να διεγείρουν την ένταση και να σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι η καθημερινότητα σου είναι σας ένας μακρύς  ανήφορος. Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές αυτή την εβδομάδα και αγχώνεσαι για να είσαι με τυπικότητα και συνέπεια σε όλα. Κάποια δυσάρεστα νέα για άτομο που είναι μακριά αναμένεται να σου δημιουργήσουν πικρία. Κάποια μπλοκαρίσματα στα επαγγελματικά είναι αναμενόμενα από τα μέσα της εβδομάδας. Διέξοδος σου οι φίλοι και η δικτύωση, θυμήσου πως  όσο περισσότερο χώρο αφήνεις στους δικούς σου ανθρώπους για να σε στηρίξουν τόσο καλύτερα θα αισθάνεσαι.

Με βελτιωμένη διάθεση καλωσορίζεις την  εβδομάδα, καταφέρνεις και λαμβάνεις ανακούφιση τόσο στα οικονομικά σου όσο και για θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και τις οικογενειακές σχέσεις. Μία καλή απόφαση για τις ημέρες που ακολουθούν είναι κάποιο τσεκ-απ είτε και η οργάνωση των εργασιών σου για το προσεχές διάστημα.

Ενδυνάμωση σχέσεων σου προσφέρει η νέα  εβδομάδα, καταφέρνεις και λαμβάνεις την επιβεβαίωση που ζητούσες εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αλλάζει η δομή μίας αισθηματικής σχέσης γεγονός που σε γεμίζει με αδημονία και ικανοποίηση. Νέα δημιουργικά σχέδια, ευκαιρίες για μία ολοκληρωτική αναγέννηση της προσωπικής του ζωής είναι μέσα στα όμορφα πλάνα μέχρι και τα τέλη του Δεκεμβρίου!

Λέων 

Αρχίζεις να μπαίνεις σε κλίμα γιορτινό ανακτώντας το θάρρος, την τόλμη και τη δίψα για διασκέδαση, φλερτ, και ωραίες στιγμές. Ή αισθηματική σου ζωή μπαίνει και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου όμως δεν παύει να νιώθεις πικρία για γεγονότα του παρελθόντος που ακόμα δεν τα έχεις ξεπεράσει. Τα οικονομικά και οι υποχρεώσεις που τρέχουν συνεχίζουν να είναι ένας βραχνάς που δεν σε αφήνει να κινηθείς τόσο ελεύθερα όσο θα ήθελες.

Αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να περάσεις στιγμές που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου και θα σε κάνουν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα που ήσουν το τελευταίο διάστημα. Αναμένονται όμορφες αισθηματικές εκπλήξεις, ενώ υπάρχει και η ευκαιρία για ένα ταξιδάκι αναψυχής που θα σε αναζωογονήσει. Οι ιδέες σου καθώς και τρόπος έκφρασης σου αποτελούν ένα σημαντικό κλειδί στα χέρια σου και για τον επαγγελματικό τομέα.

Ενδυνάμωση ψυχολογική έρχεται μέσα στην εβδομάδα, καταφέρνεις και στέκεσαι στο ύψος των περιστάσεων και ξεπερνάς δυσάρεστες καταστάσεις που σε είχαν στραγγίξει την τελευταία περίοδο ψυχολογικά και σωματικά. Οι προσπάθειες που κάνεις για τα επαγγελματικά σου πιάνουν τόπο. Ξεπερνιέται ένα δύσκολο ζήτημα που αφορούσε την οικογένεια.

Παρθένος

Κάνεις πολλά σχέδια για την πορεία και το μέλλον σου ενώ  η περίοδος ευνοεί την διεύρυνση γνώσεων, εμπειριών και την αναζήτηση νέων προοπτικών. Η εβδομάδα ωστόσο θα είναι αρκετά προκλητική για τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Απογοητεύεσαι συναισθηματικά από τη στάση και συμπεριφορά ανθρώπων που φαίνεται ότι σου βάζουν αποστάσεις, όρια ή και σε απομονώνουν. Κυριαρχεί έντονα η τάση για χωρισμό ή απομάκρυνση ή ακόμα και για τη λήξη μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

Μην πιέζεις τους δικούς σου ανθρώπους συναισθηματικά, εξαπολύοντας κατηγορώ ή λειτουργώντας απόλυτα και υπεραναλυτικά! Ίσως κάποια πράγματα αυτή την περίοδο τα βιώνεις υπερβολικά και τα μεγαλώνεις μέσα σου! Η οικονομική τόνωση σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυνατός και σίγουρος!

 Εβδομάδα δράσης, πρωτοβουλίας αλλά και ερωτικής αναγέννησης. Από τη Δευτέρα είσαι διαρκώς σε κίνηση και ετοιμάζεσαι να κάνεις τα βήματα εκείνα που ήθελες εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είσαι ετοιμοπόλεμος, καταστρώνεις νέα σχέδια και επιμένεις να φέρεις τα πράγματα στο σημείο που εσύ θέλεις. Η εβδομάδα είναι αξιόλογη για συναντήσεις, επαφές, συμφωνητικά, αλλά και για μία ερωτική επικοινωνία ή και συνάντηση που στη συνέχεια θα σε παθιάσει

Ζυγός

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις  σε εγρήγορση, έτοιμος να πάρεις αποφάσεις και να κινήσεις τα νήματα της ζωής σου. Οι επικοινωνίες σου τονώνονται σημαντικά ωστόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας . Στα αισθηματικά μπορεί να συντηρηθεί ένα καλό κλίμα αρκεί να μην υπεραναλύεις το καθετί και να μην βιάζεσαι να αρπαχτείς με πράγματα που μπορεί να ακούς  από τον  σύντροφό σου.

 Μία εξαιρετική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα προσωπικά, αισθηματικά, καλλωπισμού ενώ επιτέλους  αφήνεις περισσότερο χώρο για διασκέδαση στη ζωή σου. Η εκφραστικότητα σου, οι αποφάσεις σου καθώς και ο τρόπος που θα επικοινωνείς μέσα στην εβδομάδα θα αποτελέσουν τα δυνατά χαρτιά για να έχεις επιτυχίες στον τομέα που εσύ θα ήθελες.

Μία ενδυναμωτική εβδομάδα για τα οικονομικά σου ξεκίνα, καταφέρεις να κάνεις τις κατάλληλες  κινήσεις για να ηρεμήσεις και να απεμπλακείς από ένα χρέος του παρελθόντος. Η ψυχολογία σου τονώνεται η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται, τώρα μπορείς να προχωρήσεις μπροστά εφαρμόζοντας στη ζωή σου ριζικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις  από το δυσάρεστο χθες.

Σκορπιός

Σε αγώνα δρόμου για  τα οικονομικά σου βρίσκεσαι αυτή την εβδομάδα φίλε μου Σκορπιέ. Βλέπεις ότι το ταμείο είναι μείον και κάνεις φιλότιμες προσπάθειες προκειμένου να έρθουν χρήματα στα χέρια σου. Στα αισθηματικά σου κυριαρχεί μία παγερή ατμόσφαιρα γιατί εσύ νιώθεις ανικανοποίητος. Δημιουργούνται κάποια κενά στις σχέσεις σου τα  οποία οφείλονται σε έλλειψη εμπιστοσύνης.

Μέχρι και την Τετάρτη ευνοούνται συζητήσεις και συναντήσεις που θα προάγουν καλύτερες συνθήκες στον οικονομικό τομέα. Στα αισθηματικά βρίσκεσαι σε διλήμματα, νοσταλγείς καταστάσεις του παρελθόντος, αδυνατείς να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις γιατί δεν θέλεις να αδικήσεις ή να πικράνεις  κάποιον άνθρωπο.

Οι αποφάσεις που θα πάρεις μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι άκρως δυναμικές και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλές δυσάρεστες καταστάσεις που βιώνεις αυτή την περίοδο. Σε θέματα αισθηματικά και σχέσεων το κλίμα συνεχίζει να είναι άστατο

Τοξότης 

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε στην περίοδο των γενεθλίων σου χρόνια σου πολλά φίλε μου Τοξότη,  ωστόσο διακρίνεις ότι πολλά είναι τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσεις και η εβδομάδα σε κάνει να βρίσκεσαι απογοητευμένος, κουρασμένος και προβληματισμένος για αποφάσεις και πρωτοβουλίες που πρέπει άμεσα να θέσεις σε δράση. Προβλήματα στο σπίτι και στην οικογένεια ή για ζητήματα  που αφορούν τον ψυχισμό σου σε κάνουν προσωρινά  να αισθάνεσαι ότι είσαι παγιδευμένος.

Η κοινωνική σου ζωή τονώνεται σημαντικά ενώ δεν λείπουν τα φλερτ, οι αισθηματικές γνωριμίες, ή αν είσαι ήδη σε μία σχέση έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις αλλαγές που θα σε φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου. Σταδιακά αρχίζεις να αισθάνεσαι ότι μπαίνεις σε κλίμα γιορτινό.

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για να κλείσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και για να τονώσεις τα οικονομικά σου. Ενθαρρύνεσαι ψυχολογικά γιατί διακρίνεις ότι πολλά από τα εμπόδια που σε περιόρισαν αρχίζουν να ξεπερνιούνται και σταδιακά βρίσκεσαι σε περίοδο αποκατάστασης. Δεδομένου ο τελευταίος μήνας της χρονιάς κρύβει και τις παγίδες του για σένα, καλό είναι από τώρα να βάλεις μία σταθερή δομή στη ζωή σου και να μένεις ανεπηρέαστος συναισθηματικά από ανθρώπους που δεν έχουν ξεκάθαρες προθέσεις οι ξεκάθαρες διαθέσεις απέναντί σου.

Αιγόκερως

 Εβδομάδα εσωστρέφειας και απομόνωσης ξεκινά για σένα φίλε μου Αιγόκερε . Κάποιες αρνητικές απαντήσεις στην εργασία θα σε κάνουν να αισθανθείς μπλοκάρισμα. Στα αισθηματικά οι μέρες μπορούν να είναι θετικές αρκεί εσύ να αφήσεις τα περιθώρια.

Η εβδομάδα είναι εξαιρετική για την πρόοδο της δουλειάς σου, για την ανάδειξη των ταλέντων σου, αλλά και για επικοινωνίες επαγγελματικού περιεχομένου θα σου δώσουν θετικές απαντήσεις. Η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα δεν σε αφήνουν αυτή την εβδομάδα να ανοιχτείς στα προσωπικά σου ακριβώς όπως θα ήθελες. Ένα ερωτικό ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα σε χώρο επαγγελματικό. Θέτεις νέους στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής.

Τα νέα είναι ελπιδοφόρα για την εβδομάδα που ξεκινά όπου πλέον αισθάνεσαι πιο δυνατός να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς. Δέχεσαι σημαντική στήριξη μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον, ενώ δεν λείπουν και οι στιγμές διασκέδασης παρέα με ανθρώπους που αποτελούν  κάτι  σημαντικό στην ζωή σου!



Υδροχόος

Μπαίνεις σε μία περίοδο που έχεις την διάθεση να δεις φίλους, να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή, να ξεκινήσεις νέες δραστηριότητες, ή και να κυνηγήσεις λίγο παραπάνω τα όνειρα και τα σχέδιά σου! Όλα αυτά ευνοούνται, αλλά δεν παύει αυτή την εβδομάδα να υπάρχουν και αρκετές οικονομικές πιέσεις που μπλοκάρουν προσωρινό το εύθυμο κλίμα κοινωνικότητας που θέλεις εσύ ο ίδιος να βρεθείς!

Νέα σχέδια μπαίνουν στα σκαριά και η εβδομάδα ευνοεί τον σχεδιασμό ταξιδιού, ή ακόμα και των γιορτών, όπου η αισιοδοξία και αδημονία θα σε χαρακτηρίζουν! Στα επαγγελματικά προχωρούν τα πλάνα σου και ευνοούνται οι επαφές και η στήριξη μέσω των γνωριμιών σου! Στα οικονομικά σου λαμβάνεις θετικά μηνύματα. Στον αισθηματικό τομέα υπάρχει κλίμα ανανέωσης και διάθεση περιπέτειας!

Μέχρι την Τετάρτη καταφέρνεις και πετυχαίνεις κάτι πολύ σημαντικό! Δέχεσαι υποστήριξη στα επαγγελματικά σου βήματα, ενώ η ψυχολογία σου ενδυναμώνεται σημαντικά!



Ιχθύς 

Προσπάθησε να μην μποϋκοτάρεις τον εαυτό σου και να μην επιρρίπτεις σε σένα όλες  τις ευθύνες για ότι πηγαίνει ανάποδα στη ζωή σου αυτό τον καιρό. Από αυτή την εβδομάδα μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου το κλίμα γύρω σου θα είναι αρκετά τεταμένο, ενώ θα υπάρξει μπλοκάρισμα στα επαγγελματικά ή στην επίτευξη στόχων. Νιώθεις αποδυναμωμένος και ότι δεν λαμβάνεις υποστήριξη από ανθρώπους που θα έπρεπε να είμαι στο πλευρό σου. Κυριαρχούν οι τάσεις απομόνωσης κι ανάγκη να επαναπροσδιορίσεις τον εαυτό σου και τις ενέργειες που θέλεις να ακολουθήσεις.

Τα νέα που θα λάβεις στον τομέα των επαγγελματικών σου θα είναι ελπιδοφόρα και θα σου δώσουν μία νέα πνοή προοπτικής. Στα οικονομικά υπάρχει τόνωση ενώ κάποιο δωράκι που θα λάβεις θα σε ικανοποιήσει. Στα ερωτικά κυριαρχεί το πάθος και η ανάγκη  να ανοίξεις την ψυχή σου  προς το  άτομο που έχει καταφέρει να αναγεννήσει  την αισθηματική σου ζωή.

Μην βιάζεσαι να εφαρμόσεις αποφάσεις στους πρακτικούς τομείς της ζωής σου και προσπάθησε να παραμένεις ρεαλιστής και προσγειωμένος στα πλαίσια της εποχής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]