Νέο ειδύλλιο ” ψήνεται” στη Γη της Ελιάς

20 Νοεμβρίου 2023

Νέο ειδύλλιο ” ψήνεται” στη Γη της Ελιάς,  μεγάλη ταραχή επικρατεί τις τελευταίες ημέρες

Λυκούργος και Χάιδω ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους, το τρίγωνο Κουράκος – Δήμητρα – Ορέστης θα φέρει σε δύσκολη θέση τους πρωταγωνιστές του, ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό, ο γάμος του Ισίδωρου και της Αμαλίας έχει φέρει αναβρασμό στους Βρεττάκους και ο Δημοσθένης κάνει μυστικά σχέδια για τον γιο που περιμένει με την Ξένια. Να μην ξεχάσουμε και την εξαφάνιση του Πότη και της Άννας…

Γη της Ελιάς: Η Άννα και ο Πότης ναυαγούν

Όμως, παρόλα τα συνταρακτικά που συμβαίνουν γύρω τους, η κάτοικοι της «Γης της ελιάς» έχουν εστιάσει το ενδιαφέρον τους στην Αριάδνη. Η αποκάλυψη ότι είναι κόρη του Στάθη και της Ιουλίας έχει πέσει σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία, που δεν έχει συνέλθει από το σοκ. Φυσικά, η Αρετή είναι εν εξάλλω και δεν σταματάει να επαναλαμβάνει σε όποιον βρίσκει μπροστά της ότι το θύμα της υπόθεσης είναι η ίδια και μόνο κι ότι ο τέως σύζυγός της και η ερωμένη του την κορόιδευαν συστηματικά.

Η γη της ελιάς» spoiler – Αυτοί οι ηθοποιοί θα υποδυθούν τη κόρη και το  γαμπρό του Λυκούργου

Μέσα σε όλα αυτά, η Ιουλία κάνει προσπάθειες να πλησιάσει την κόρη της, όμως ο τρόπος που επιλέγει φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα. Η νεαρή κοπέλα αρνείται την οικονομική προσφορά της μητέρας της, την οποία εκλαμβάνει ως απόπειρα εξαγοράς.

Αλλά και η Βασιλική αποκρούει τις προσπάθειες της Αριάδνης να την πλησιάσει, δηλώνοντας ότι δεν την θεωρεί οικογένειά της.

Η Γη της Ελιάς: Η Αριάδνη ζει έναν εφιάλτη όταν εκείνος… | ΕΙΔΗΣΕΙΣ 247 -  EIDISIS247.GR

Παρά τις δυσκολίες, η Αριάδνη είναι αποφασισμένη να αποκτήσει ρίζες στην Αρεόπολη όπου θέλει να παραμείνει ως μόνιμη κάτοικος. Το πρώτο βήμα της, αφού ανακοινώνει την πρόθεσή της στον Στάθη, είναι να βρει δουλειά. Που καταφεύγει; Μα φυσικά στον Χρήστο που αναζητά προσωπικό για το εστιατόριό του. Η γνωριμία της με τον ανιψιό του Λυκούργου θα ανάψει σπίθες και το ειδύλλιο δεν θα αργήσει να πλεχτεί.

Θα μπορέσουν Χρήστος και Αριάδνη να «θεραπεύσουν» ο ένας τον άλλον από τις πληγές που άφησαν μέσα τους οι προηγούμενες «άτυχες» σχέσεις τους;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]