Και ηρωίνη πήρε η 16χρονη που έπεσε σε κώμα – Η ανήλικη είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου

20 Νοεμβρίου 2023

Και ηρωίνη πήρε η 16χρονη που έπεσε σε κώμα, η ανήλικη είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου, Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες για τις ναρκωτικές ουσίες που έδωσε η σπείρα στη 16χρονη που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή

Η ανήλικη που είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου κατανάλωσε κοκτέιλ ναρκωτικών μέσα σε λίγες ώρες.

Η μητέρα της υποστήριξε πως η ανήλικη ήταν «πειραματόζωο» της σπείρας ενώ εξαφανίστηκαν τα ρούχα και το κινητό της. 

Σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις ναρκωτικές ουσίες που έδωσε η σπείρα στη 16χρονη που δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του «Ερυθρού Σταυρού», έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η μητέρα της υποστήριξε πως η ανήλικη ήταν «πειραματόζωο» της σπείρας ενώ εξαφανίστηκαν τα ρούχα και το κινητό της. 

Η ανήλικη που είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου κατανάλωσε κοκτέιλ ναρκωτικών μέσα σε λίγες ώρες. Σύμφωνα με το STAR: 

  • Στο Άλσος Αιγάλεω φέρεται να έκανε χρήση κάνναβης και «σίσα», γνωστό και ως «η κοκαΐνη των φτωχών»
  • Στη μονοκατοικία του Βύρωνα κατανάλωσε ηρωίνη σε συνδυασμό με ένα χάπι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες καταναλώνεται μεταξύ άλλων από άτομα με επιληψία και γενική αγχώδη διαταραχή. 

Όταν το ΕΚΑΒ έφτασε στη μονοκατοικία, διαπιστώθηκε πως το κορίτσι δεν είχε σφυγμό και πραγματοποιήθηκε ανάνηψη και μετά από υπερπροσπάθεια των γιατρών το παιδί είναι στη ζωή και δίνει «μάχη» στη ΜΕΘ

Χάθηκαν τα ρούχα και το κινητό της 16χρονης 

Σύμφωνα με τη μητέρα, όταν μετέβη στο νοσοκομείο, «τα ρούχα που μου έδωσαν δεν ήταν δικά της, ενώ δεν είχε μαζί της ούτε τα παπούτσια της, ούτε το κινητό της αλλά και το τσαντάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα». 

Η μητέρα της 16χρονης κατέθεσε στην αστυνομία πως την χρησιμοποιούσαν για να κάνουν δοκιμές κοκτέιλ ναρκωτικών: «από φίλη της κόρης μου έμαθα ότι ίσως την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν διάφορες μίξεις ναρκωτικών ουσιών. Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν την έψαχνα να τη βρω που είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου ήθελε να έρθει σπίτι της ασκούσαν ψυχολογική πίεση για να μη γυρίσει. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει». 

Βύρωνας: Πειραματόζωο η 16χρονη στα χέρια της συμμορίας ναρκωτικών - Η  αποκαλυπτική κατάθεση φίλου της (vid) | Neakriti

Χαρακτηριστικό είναι ένα μήνυμα που έστειλε άτομο από την παρέα της μονοκατοικίας σε φίλο της 16χρονης: «αράξαμε τούμπανα χθες οι δυο μας. Πού να ήξερα θα ήταν η τελευταία φορά».  

 Φίλος της 16χρονης είπε στο Super Κατερίνα: «Ήταν το καλύτερο παιδί από όλα αλλά στο θέμα των ναρκωτικών το πιο χαζούλι, ας πούμε. Δηλαδή με το που έμπαιναν ναρκωτικά στη μέση δεν σκεφτόταν τίποτα άλλο. Το μυαλό της γενικά ήταν μόνο στα ναρκωτικά». 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν οι εξής: 

  • Η 16χρονη φίλη της ανήλικης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ 
  • Δύο 18χρονοι
  • Μία 28χρονη
  • Ένας 28χρονος 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]