Συναγερμός για τον εντοπισμό 22χρονης φοιτήτριας και του πρώην συντρόφου της

16 Νοεμβρίου 2023

Συναγερμός για τον εντοπισμό 22χρονης φοιτήτριας και του πρώην συντρόφου της.

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι Ιταλικές Αρχές στο χωριό Βιγκονόβο της Βενετίας, για τον εντοπισμό 22χρονης φοιτήτριας και του πρώην συντρόφου της, των οποίων τα ίχνη χάθηκαν πριν από έξι ημέρες.

Οι συγγενείς των δύο συνομηλίκων φοιτητών ζουν ώρες αγωνίας μετά την εξαφάνιση τους από το χωριό Βιγκονόβο, στην επαρχία της Βενετίας.

Η Giulia Cecchettin και ο πρώην φίλος της Filippo Turetta, και οι δύο 22 ετών εξαφανίστηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Από τότε οι έρευνες διεξάγονται συμπεριλαμβανομένων δυνάμεων της Πυροσβεστικής, ελικοπτέρου αλλά και δυτών κατά μήκος του ποταμού Μπρέντα, χωρίς να έχουν εντοπιστεί.

Giulia Cecchettin και Filippo Turetta

Οι έρευνες προχωρούν με την μέγιστη προσοχή αλλά και ανησυχία.

Μάρτυρας φέρεται να είδε καυγά με τη νεαρή να φωνάζει και να μπαίνει στο αυτοκίνητο του 22χρονου παρά τη θέλησή της.

Λίγο αργότερα, στη βιομηχανική περιοχή του Φοσό βρέθηκαν διάφορες κηλίδες αίματος. Στην ίδια περιοχή κάμερες είδαν το αυτοκίνητο του νεαρού, όπως και το σήμα του κινητού του τηλεφώνου.

Η οικογένεια της φοιτήτριας χθες μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα του Βιγκονόβο για να συμβάλλει με στοιχεία χρήσιμα για τις έρευνες.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο νεαρός φοιτητής Τουρέτα φέρεται να ήταν πολύ κτητικό άτομο, ζηλιάρης, που εκβίαζε συναισθηματικά την Τσεκετίν και που φαινόταν ευτυχισμένος μόνο όταν ήταν μαζί της.

Μια θεία της 22χρονης δήλωσε πως ο νεαρός «δεν ήταν χαρούμενος που η Τζούλια θα αποφοιτούσε στις 16/11 γιατί φοβόταν ότι μπορεί να απομακρυνθεί από αυτόν» δεδομένου πως η πρόθεσή της ήταν να μεταβεί σε άλλη πόλη.

Η αδερφή της Giulia Cecchettin: «Της είπα να μην βγει μαζί του.  Πριν από μήνες αυτά τα γραπτά μηνύματα που με άφησαν άναυδη"

Μιλώντας η αδερφή της Έλενα είπε ο Filippo Turetta ήταν κτητικός άνθρωπος, είχε κάποιες συμπεριφορές που δεν μου άρεσαν: ενδιαφερόταν πολύ για αυτήν, την έλεγχε”. Ωστόσο, οι δυο τους συνέχισαν να βλέπονται. Κατά τη γνώμη μου της ασκούσε και την χειραγωγούσε ε  «Είμαστε πεπεισμένοι ότι είναι ακόμα ζωντανοί, είναι καλά και σίγουρα θα επιστρέψουν κοντά μας.

Ο πατέρας του Filippo Turetta, του 22χρονου που εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο μαζί με την πρώην κοπέλα του, Giulia Cecchettin: «Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι μπορεί να της έχει κάνει κακό, δεν είναι πραγματικά δυνατό. Ο γιος μας είναι καλός. Ωραίος τύπος. Αγαπούσαν ο ένας τον άλλον.

“Ο γιος μου ήταν λίγο κτητικός κατά καιρούς , αλλά όχι με παθολογικό τρόπο, όπως το περιγράφουν. Ζήλευε όπως είναι τα αγόρια σε αυτή την ηλικία, όχι με τρόπο που θα μας ανησυχούσε, εν ολίγοις.”

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]