Ποιες τηλεοπτικές σειρές τελειώνουν και ποιες συνεχίζονται την επόμενη χρονιά

16 Νοεμβρίου 2023

Ποιες τηλεοπτικές σειρές τελειώνουν και ποιες συνεχίζονται την επόμενη χρονιά. Μπορεί φέτος να χόρτασαν τηλεοπτικές σειρές για όλα τα γούστα οι τηλεθεατές, τι θα γίνει όμως του χρόνου;

Οι τηλεοπτικές σειρές είναι πολλές και λογικό είναι λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που υπάρχει να υπάρχουν νικητές και (αρκετοί) χαμένοι.

Στα κανάλια επικρατεί παροξυσμός. Αναζητούνται τα σίριαλ που θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν αλλά και ποια θα ρίξουν αυλαία το καλοκαίρι που έρχεται. Χωρίς να αποκλείεται η αυλαία να πέσει και νωρίτερα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή αυτό που θεωρείται δεδομένο είναι ότι το καλοκαίρι ρίχνει τους τίτλους τέλους η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία τα τρία τελευταία χρόνια. Ο λόγος φυσικά για τον Σασμό που ξεκίνησε στον Alpha για μία σεζόν, αλλά η κορυφή της τηλεθέασης αποδείχθηκε πολύ γλυκιά. Όμως έπειτα από τρία χρόνια στον θρόνο, όλοι έχουν αντιληφθεί ότι ήρθε η ώρα στο τέλος της σεζόν για το μεγάλο φινάλε στο πολύπαθο χωριό της Κρήτης. Άλλωστε, από το καλοκαίρι είχε ειπωθεί ότι αυτή θα ήταν η τελευταία σεζόν της σειράς.

Σασμός Επεισόδια - Εξελίξεις ⋆ E-MAGAZINO.GR
ΣΑΣΜΟΣ: Δείτε το συγκλονιστικό τρέιλερ με το σημερινό επεισόδιο της Τρίτης  7/9 | DIAVASETO.GR

Τίτλους τέλους έπειτα από δύο σεζόν αναμένεται να ρίξει ακόμη μία σειρά του Alpha. Ο λόγος για τον Παράδεισο των Κυριών. Μπορεί πέρυσι να τα πήγε πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για φέτος. Την ίδια τύχη λογικά θα έχει ένα ακόμη πολλά υποσχόμενο σίριαλ του καναλιού και συγκεκριμένα Το Προξενιό της Ιουλίας που δεν κατάφερε να αναρριχηθεί πολύ παρά το δυνατό καστ.

Σασμός – Τελευταίο επεισόδιο: Οι 2 θάνατοι «βόμβα» και το δραματικό φινάλε  που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές | Enimerotiko.gr

Στον Alpha μπορούν να χαμογελούν με τον Γιατρό που αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή από το κοινό. Μάλιστα, ήδη ξεκίνησαν κουβέντες για να ξεκινήσουν νέα γυρίσματα, αφού ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος.

Στον ΑΝΤ1 είναι αλήθεια ότι περίμεναν περισσότερο από τα σίριαλ «Ο πρώτος από εμάς» και «Μετά τη φωτιά». Τα οποία βέβαια εξαρχής είχαν ξεκινήσει με έναν πολύ συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων και τα νούμερά τους δύσκολα θα τους δώσουν… διαβατήριο για δεύτερη σεζόν. Στο Μαρούσι βέβαια, το μεγάλο ερωτηματικό είναι η ναυαρχίδα των σειρών, Η Μάγισσα. Μία πανάκριβη παραγωγή με συμπαθητικά νούμερα αλλά όχι το… μπαμ που περίμεναν στον ΑΝΤ1. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες να συνεχίσει είναι μοιρασμένες, αν και δεν είναι λίγοι που διαδίδουν ότι το φινάλε θα πρέπει αν θεωρείται οριστικό.

Όμως στο Μαρούσι όλα δείχνουν ότι θα ανάψουν πράσινο φως για τους Παγιδευμένους που οδεύουν ολοταχώς προς τρίτη σεζόν. Ειδικά από τη στιγμή που θα έρθουν πάνω κάτω τα πάντα στο τέλος του δεύτερου κύκλου.

Παγιδευμένοι – Τελευταία επεισόδια: Όλα τελειώνουν για να ξεκινήσουν απ'  την αρχή – Tetragwno.gr
Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Πώς ξεκινά ο επόμενος κύκλος τον Σεπτέμβριο

Στο Mega προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά τα χαρτιά τους όσον αφορά τη Γη της Ελιάς. Θα πάει ή όχι τέταρτη σεζόν; Ήδη αρκετοί πρωταγωνιστές μίλησαν για νέο κύκλο, αλλά η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τις γιορτές.

Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια - Ελεύθερος Τύπος
Η Γη της Ελιας Επομενα Επεισοδια, Περιλήψεις Εξελιξεις

Πάντως, οι πιθανότητες να συνεχίσει το σίριαλ, αυτή τη στιγμή είναι περισσότερες από το να ρίξει αυλαία. Επίσης, στόχος του Μεγάλου καναλιού είναι να «τραβήξει» όσο γίνεται σεναριακά το «Ναυάγιο» αφού η αποδοχή του είναι τεράστια από το κοινό και μάλιστα από την πρώτη στιγμή.

Το Ναυάγιο»: Αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο - Δραματικές  εξελίξεις | in.gr
Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτοί θέλουν να βάλουν τέλος στον Άγγελο – Ο  Πέτρος εκλιπαρεί

Στον ΣΚΑΪ δύσκολα θα δούμε του χρόνου τους Πανθέους σε αντίθεση με την ΕΡΤ που αναμένεται να ανάψει το πράσινο φως και για του χρόνου στην Παραλία. Παράλληλα ο Έρωτας Φυγάς αναμένεται να έχει και τρίτη σεζόν αφού έχει δώσει μεγάλη ανάσα στο Open.

Έρωτας Φυγάς 95-96: 2 εγκυμοσύνες που βάζουν φωτιά στις εξελίξεις

[There are no radio stations in the database]