«Αν το διαβάζετε αυτό, σημαίνει πως έχω ήδη φύγει από τη ζωή» – Ανακοίνωσε το θάνατο της μέσω Instagram

16 Νοεμβρίου 2023

«Αν το διαβάζετε αυτό, σημαίνει πως έχω ήδη φύγει από τη ζωή» – Ανακοίνωσε το θάνατο της μέσω Instagram. Μία μητέρα συγκίνησε το Internet, αναρτώντας την ανακοίνωση του θανάτου της στο Instagram, στέλνοντας την αγάπη της προς οικογένεια και φίλους.

Όπως αναφέρει και η New York Post, η 38χρονη Κέισι ΜακΙντάιρ έχασε την Κυριακή τη μάχη με τον καρκίνο των ωοθηκών, ενώ είχε ήδη προγραμματίσει να ανέβει στον λογαριασμό της το τελευταίο «αντίο».

«Ένα μήνυμα στους φίλους μου. Αν το διαβάζετε αυτό, σημαίνει πως έχω ήδη φύγει».

Το συγκινητικό μήνυμα

«Συγγνώμη. Είναι άσχημο και το ξέρουμε όλοι. Συνέβη αφού επανεμφανίστηκε ο καρκίνος τελικού σταδίου», γράφει η Κέισι στην ανάρτηση.

«Αγαπούσα κάθε έναν από εσάς με όλη μου την καρδιά, και πιστέψτε με, ξέρω πόσο με αγαπάτε». Το τραγικό μήνυμα συνοδεύεται από φωτογραφίες της στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως ο σύζυγός της Άντριου και η 18 μηνών κόρη τηςΓκρέης.

«Πέρασα πέντε μήνες στο σπίτι μαζί με την οικογένειά μου και φίλους στο Ρόουντ Άιλαντ, και ήταν μαγικά» καταλήγει.

Ο σύζυγός της σημειώνει κάτω από την ανάρτηση: «Η Κέισι ήθελε να κλείσει το post με μία λίστα όσων πραγμάτων της έφεραν χαρά στη ζωή της. Μου ραγίζει η καρδιά που δε θα δω ποτέ αυτή τη λίστα» και κλείνει με ένα γλυκόπικρο «αντίο».

«Αχ Κέισι. Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουμε χωρίς εσένα, αλλά θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]