ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 

13 Νοεμβρίου 2023

Τα ζώδια της εβδομάδας από 13/11/ έως 19/11/2023.Εβδομάδα έντονη και ανατρεπτική, με την ατμόσφαιρα γύρω μας να είναι αρκετά ηλεκτρισμένη και τα γεγονότα να τρέχουν με ταχύτητα φωτός.

Κριός

Η εβδομάδα σου είναι αρκετά επικοινωνιακή αλλά και συντροφική!. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία καλή περίοδο και παίρνεις ικανοποιήσεις έως την Πέμπτη ενώ καλείσαι να διαχειριστείς οικονομικές υποθέσεις που συνδέονται με τρίτους.

Βρίσκεις το θάρρος, το δυναμισμό και το τσαγανό να δώσεις το δικό σου αγώνα για να πετύχεις πράγματα τα οποία έχεις προσπαθήσει εδώ και πολύ καιρό. Καταφέρνεις να ξορκίσει κάθε αρνητικό συναίσθημα που φωλιάζει μέσα στην ψυχή σου και να κάνεις μία νέα αρχή.

Η λίπιντό σου χτυπάει κόκκινο και η σεξουαλική ζωή ανανεώνεται! Από το Σαββατοκύριακο μπαίνεις σε μία εξαιρετική περίοδο για την αισθηματική σου ζωή.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα δημιουργείται κάποια ανησυχία για χρεωστικά υπόλοιπα και λογαριασμούς όπου καταφέρνεις ωστόσο από την Πέμπτη να βρεις λύσεις και να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την όποια δυσκολία.

Μία εβδομάδα με ταραχές ανοίγεται μπροστά σου, προκύπτουν πολλά νέα γεγονότα που φέρνουν «τούμπα» σχέσεις και συνεργασίες σου. Παίρνεις ξαφνικές απρόβλεπτες αποφάσεις και διακόπτεις από συνεργασίες ή απελευθερώνεσαι από μία δυσλειτουργική σχέση.

 Μέσα σε όλο αυτό το τεταμένο κλίμα δεν παύει να δίνονται και οι ευκαιρίες για να βρεις και να διατηρήσεις κοντά σου ανθρώπους με τους οποίους κοιτάς προς την ίδια κατεύθυνση ενώ ενισχύονται πολύ περισσότερο οι προσδοκίες σου για το μέλλον και κάνεις ότι καλύτερο περνάει από το χέρι σου για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Δίδυμοι

Στο μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας δεν φαίνεται να αλλάζουν οι συνθήκες της καθημερινότητάς σου είτε να συμβαίνει κάποιο μεγάλο γεγονός, είσαι περισσότερο επικεντρωμένος σε θέματα που συνδέονται με την εργασία και τις υποχρεώσεις σου. Μέχρι την Τετάρτη μία είδηση, ένα μήνυμα, ή μία συνάντηση θα σου προσφέρει χαρά.

Το Σαββατοκύριακο αναμένεται να δεις και την αισθηματική σου ζωή να ανθίζει είτε θα υπάρξουν πιο χαρμόσυνες διασκεδαστικές στιγμές που θα σε αναζωογονήσουν.

Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να διαχειριστείς το έντονο στρες που σε καταβάλει, αλλά και να πάρεις πρωτοβουλίες για θέματα φυσικής κατάστασης που είχες αμελήσει.

Καρκίνος

Τα αδύνατα γίνονται δυνατά αυτή την εβδομάδα για εσένα που είσαι από τους εξαιρετικά ευνοημένους της περιόδου! Αναμένεται οι μέρες σου να είναι γεμάτες από εκπλήξεις και ευχάριστες ανατροπές που θα σε φέρουν κοντά σε ένα νέο έρωτα, σε ένα νέο δημιουργικό σχέδιο, ή σε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που αφορά θέματα παιδιών. Εκπληρώνονται κάποια σχέδια σου, είσαι πιο τρυφερός, συναισθηματικός, και ελπιδοφόρος σκορπίζοντας παντού τη θετική σου ενέργεια

Η πιο χαρούμενη ημέρα της εβδομάδας είναι η πέμπτη όπου θα έχεις τη δική σου τυχερή στιγμή για μία όμορφη επικοινωνία, για μία ενδιαφέρουσα συνάντηση ή ακόμα και για μία σημαντική πρόταση

Το Σαββατοκύριακο έρχεσαι πιο κοντά στην οικογένεια, ανανεώνεις σχέσεις πολύτιμες και αναπτύσσεται το αίσθημα της ζεστασιάς και της συντροφικότητας σε μία σχέση παρελθοντική

Λέων

Σε ψυχολογικό αναβρασμό βρίσκεσαι κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας για το λόγο ότι «σκάνε γεγονότα» στην προσωπική σου ζωή που σε αποσυντονίζουν. Η εβδομάδα σου μοιάζει με ένα εκρηκτικό κοκτέιλ το οποίο σου προκαλεί ένταση, και ζάλη μαζί. Ανακατατάξεις υπάρχουν αυτό το διάστημα σε θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια και τα επαγγελματικά.

Οι φόβοι και οι ανασφάλειές σου αγγίζουν κόκκινο όμως μέσα από τις έντονες δυσκολίες που βιώνεις τώρα, θα καταφέρεις εν τέλει να ανακουφιστείς συνειδητοποιώντας ότι είσαι πολύ περισσότερο δυνατός από ότι πίστευες η περίμενες. Λύνονται κάποια προβλήματα στα οικονομικά. Επαναπροσδιορίζεις στόχους!

Μετά από πολλές εντάσεις που δεν λείπουν για σένα από την Πέμπτη οι ευχάριστες προτάσεις, τα όμορφα μηνύματα, τα φλερτ και οι συζητήσεις αισθηματικού περιεχομένου που σου προσφέρουν χαμόγελα. Το Σαββατοκύριακο ενδείκνυται για μία τρυφερή συνάντηση στα αισθηματικά ή για μία κοντινή μετακίνηση καθώς οι μέρες είναι ιδανικές για ψυχαγωγία!

Παρθένος

Η εβδομάδα έχει αρκετά ξαφνιάσματα και ευχάριστα νέα που θα αποτελέσουν για την έκπληξη της εποχής. Μία απρόσμενη πρόταση για συνεργασία, είναι πολύ πιθανή μέσα στις επόμενες μέρες. Μία γνωριμία, ή μία συνάντηση θα έχει αιφνιδιαστικό και συμπτωματικό χαρακτήρα και θα οδηγήσει στην εκπλήρωση μιας επιθυμίας για τον τομέα της αισθητικής σου ζωής. Δείξε προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο όχημά σου

Μέχρι και την Παρασκευή καταφέρνεις και τονώνεις το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου και νιώθεις παραπάνω σιγουριά. Προσοχή σε οικογενειακές διαφωνίες κατά τη διάρκεια της Τρίτης.

Από την Πέμπτη καταφέρνεις να λύσεις κάποια οικογενειακά ζητήματα που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα το τελευταίο διάστημα και βελτιώνετε η επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Από το Σαββατοκύριακο αρχίζουν να ανοίγονται πολύ καλύτερες προοπτικές για τα οικονομικά σου.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα καλείσαι να διαχειριστείς κάποια έκτακτα έξοδα που προκύπτουν αλλά και να αναζητήσεις νέες επαγγελματικές λύσεις που θα σε βοηθήσουν να βγεις από το οικονομικό αδιέξοδο. Η δημιουργικότητα και η έμπνευση στα επαγγελματικά θα σε βοηθήσουν να βρεις τους τρόπους εκείνους για να σηκώσεις και πάλι κεφάλι. Έντονες ανασφάλειες διαφαίνονται στο κομμάτι της προσωπικής ζωής, στα αισθηματικά σου προσπαθείς να περιφρουρήσεις αυτό που αισθάνεσαι ότι σου ανήκει και δεν θέλεις να χάσεις.

Στα οικονομικά δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές. Το έντονο στρες για τα οικονομικά αρχίζει και υποχωρεί. Το άγχος και η κούραση δεν λείπουν για θέματα εργασίας. Από το Σαββατοκύριακο αρχίζεις και βλέπεις ότι η αισθηματική σου ζωή μπαίνει σε μία πολύ καλύτερη πορεία ενώ ευνοείσαι και στην ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισης

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα δεν λείπουν οι κόντρες, οι αντιπαραθέσεις και ξαφνιάσματα ανάμεσα σε σένα και σε όσους αγαπάς ή συνδέεσαι στενά! Συνειδητοποιείς ότι δεν είναι εφικτό πάντοτε να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων ενώ διακρίνεις ότι η στάση και η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων έχει αλλάξει άρδην απέναντί σου.

Από την Πέμπτη ευνοούνται συζητήσεις και ευχάριστα νέα στον οικονομικό τομέα. Από αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις να γυρίσεις μία νέα σελίδα και να βάλεις μπροστά την εκπλήρωση σχεδίων και επιθυμιών και θα σου προσφέρουν ικανοποίηση σε βάθος χρόνου.

Στα αισθηματικά σου μπαίνουν πιο σταθερές βάσεις και δημιουργούνται καλύτερες προοπτικές για να λήξει αυτή η χρονιά πιο τρυφερά και συντροφικά.

Τοξότης

Μέρες αποκαλυπτικές ανοίγονται μπροστά σου όπου έρχονται πολλά και σημαντικά νέα στα αυτιά σου που σε βοηθούν να απελευθερωθείς από καταστάσεις που σε βάραιναν .Δεν παύει όμως η καθημερινότητά σου να είναι γεμάτη ένταση, ανατροπές σχεδίων και πολύ κούραση στα επαγγελματικά. Αυτό το διάστημα καλείσαι να δουλέψεις πολύ περισσότερο με τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου ενώ δεν θα λείψουν και κάποια έκτακτα περιστατικά θα σου προκαλέσουν ένταση ή θα πρέπει να υποστηρίξεις ανθρώπους του περιβάλλοντός σου.

Η έναρξη μιας νέας δραστηριότητας θα σε γεμίσει με χαρά. Μην ξεχνάς ότι βρίσκεσαι σε μία «χρόνια» περίοδο ευθυνών και αυτή την συνθήκη την νιώθεις πιο έντονη κατά τη διάρκεια της Τρίτης όμως για την ώρα μπορείς να έχεις πιο ανέμελες μέρες.

Από την Πέμπτη αρχίζεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις διαφορετικά ανακτώντας τη σπιρτάδα του ενθουσιασμού και τη διάθεση για επικοινωνία. Εκπλήρωση επιθυμιών ενίσχυση της κοινωνικής ζωής και περισσότερες στιγμές χαράς αναμένονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου

Αιγόκερως

Τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις και για εσένα η εβδομάδα κρίνεται εξαιρετική αφού δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, οι αιφνιδιασμοί, τα χαρμόσυνα νέα, τα οποία θα σε ενεργοποιήσουν άκρως θετικά. Μία νέα γνωριμία μπορεί να ανοίξει τώρα μία καινούργια προοπτική για το μέλλον σου, ένας ξαφνικός έρωτας είναι και αυτός μέσα στα πλάνα αυτής της εποχής. Τα συμπωματικά γεγονότα της περιόδου θα σε φέρουν στο σημείο που ήλπιζες και περίμενες εδώ και καιρό.

Στην προσωπική σου ζωή το κλίμα γίνεται πιο αρμονικό και μπορείς να δεις σταδιακά κάποιες επιθυμίες σου να εκπληρώνονται. Η καλύτερη η μέρα της εβδομάδας για σένα είναι Πέμπτη.

Η καχυποψία και η επιφυλακτικότητα είναι στοιχεία που σε διακρίνουν ιδιαίτερα στις επαγγελματικές επαφές πού είσαι πιο εγκρατής.

 Από το Σαββατοκύριακο δημιουργούνται καλύτερες συνθήκες για να πάρεις ανάσα στα οικονομικά αλλά και για να ανοίξει ο ορίζοντας για την εκπλήρωση καθόλου στόχων που βάζεις για την προσωπική σου ζωή

Υδροχόος

Τίποτα δεν μένει στάσιμο και όλα αλλάζουν αυτή την εποχή στη ζωή σου αγαπημένε μου Υδροχόε. Μία νέα περίοδο για τα επαγγελματικά σου κατά την οποία θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές και ανατροπές σχεδίων. Προσοχή σε καυγάδες που μπορεί να προκύψουν στο χώρο της δουλειάς! Βασική σου ανάγκη αυτή την περίοδο είναι να απελευθερωθείς από οτιδήποτε αισθάνεσαι ότι σε καταπιέζει είτε αυτό είναι μία εργασία που δεν έχει προοπτικές, είτε είναι μία σχέση που βλέπεις ότι δεν έχει μέλλον.

Φλερτ μέσα από το διαδίκτυο οι γνωριμίες κάτω από περίεργες συνθήκες είναι πολύ πιθανό να τύχουν αυτή την εβδομάδα. Οι πιέσεις για τα οικονομικά συνεχίζουν να υπάρχουν..

Συναντήσεις και νέα από πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος θα σου προσφέρουν χαμόγελα από την Πέμπτη. Η Τρίτη και το Σάββατο αναμένεται να είναι οι πιο πρόσχαρες ημέρες Στα αισθηματικά υπάρχει μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ιχθύς

Μία εξαιρετική εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σου όπου σου δίνεται η ευκαιρία σημαντικών προτάσεων και συμφωνιών που θα αποτελέσουν για εσένα την έκπληξη της εποχής. Ένα μεγάλο όνειρο ή ένα σχέδιο ζωής, φαίνεται ότι μπαίνει στα σκαριά υλοποίησης. Είναι φανερό ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξει μία σημαντική επιτυχία που θα προσφέρει αναγνώριση και εκπλήρωση σχεδίων!

Αυτή την εβδομάδα παίρνεις σημαντική ανάσα στα οικονομικά σου και γίνονται συζητήσεις επαγγελματικού περιεχομένου που κρίνονται ικανοποιητικές.

Από την Πέμπτη μπορούν να προχωρήσουν κάποια επαγγελματικά σχέδια με επιτυχία και να ανοίξουν καλύτερες προοπτικές στα οικονομικά σου κλείνοντας κάποιες εκκρεμότητες που σε βάραιναν.

 Η Παρασκευή είναι ιδανική μέρα για να την περάσεις με φιλικά πρόσωπα και για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Το Σαββατοκύριακο αναμένεται κάπως μοναχικό από δική σου επιλογή, γιατί έχεις την ανάγκη να αφουγκραστείς πολύ περισσότερο τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου.


[There are no radio stations in the database]