Η Γη της Ελιάς: Ο Απόστολος Γκλέτσος εισβάλλει στη σειρά

13 Νοεμβρίου 2023

Η Γη της Ελιάς: Ο Απόστολος Γκλέτσος εισβάλλει στη σειρά. Ο ρόλος του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστός, σε ρόλο έκπληξη θα εμφανιστεί στη «Γη της Ελιάς» ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ήρθε σε συμφωνία με τον Ανδρέα Γεωργίου και αναμένεται να εμφανιστεί στην αγαπημένη σειρά του MEGA, η οποία διανύει τον τρίτο της κύκλο.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα υποδυθεί, ωστόσο ο ρόλος του θα προκαλέσει έκπληξη στους τηλεθεατές και τους φαν της σειράς.

Τι θα ρόλο μπορούσε να κάνει ο γνωστός ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος στην σειρά του MEGA. Κάποιον σκοτεινό που θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Δημοσθένη ή κάποιον που θα ερχόταν αντιμέτωπος με αυτόν;

Πολλά τα πιθανά σενάρια με επικρατέστερο τον Γκλέτσο να υποδύεται ένα ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία που έρχεται να συνεργαστεί με τον Ισίδωρο και η γνωριμία του με την Αθηνά (Άντζελα Γκερέκου) θα δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο που θα απασχολήσει τους τηλεθεατές με την εξέλιξη του.

13/11/2023 Δευτέρα

Ενώ η Αριάνδη έχει μπει στο καφενείο του Πότη και συναντάει τον πρώην της, τον Στράτο ο οποίος την καταδιώκει με σκοπό να την χτυπήσει με την έγκαιρη παρέμβαση του Στάθη η κοπέλα σώζεται και ο Στράτος οδηγείται στη φυλακή. Η Αμαλία τους προτείνει να μείνουν στο σπίτι όλοι μαζί, καθώς η απουσία της μικρής Αγγελικής θα στενοχωρήσει πολύ τον Ισίδωρο.

Μετά από πολύ κόπο, η Αμαλία καταφέρνει να «τουμπάρει» την Αγγελική και, επιτέλους, το κλίμα στο σπίτι φτιάχνει. Η Μαργαρίτα και η Αθηνά  ετοιμάζονται να φύγουν για το Σούνιο και πιέζουν τη Χάιδω να τις ακολουθήσει.

Ο Κωνσταντίνος γίνεται έξαλλος από τον τρόπο με τον οποίο ο Άρης πλησιάζει την Ισμήνη και την προειδοποιεί να έχει το νου της. Ο Λυκούργος, άθελά του, γίνεται μάρτυρας «ιδιαίτερων» στιγμών ανάμεσα στον Παρασκευά και την Ειρήνη.

Η Άννα χάνει το ρολόι της και κλαίει απαρηγόρητη. Η Ξένια ειδοποιεί τον Δημοσθένη πως κάτι δεν πάει καλά με την εγκυμοσύνη της κι εκείνος τρέχει κοντά της. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος εκφράζει για μια ακόμη φορά τη ζήλια του προς τη Δήμητρα.

 14/11/2023 Τρίτη

Η απόφαση του Λυκούργου να πάρει διαζύγιο σοκάρει τη Χάιδω και η Μαρία, η Αθηνά και η Μαργαρίτα προσπαθούν να την παρηγορήσουν. Ο Κουράκος εκνευρίζεται, καθώς μια υποτιθέμενη πληροφορία για διακίνηση ναρκωτικών, αποδεικνύεται ψευδής. Αγνοεί φυσικά πως ο Βαγιάκος είναι τσιράκι του Δημοσθένη και αυτός τον ειδοποίησε έγκαιρα. Ο Άρης με την Ισμήνη φτάνουν στην Αθήνα και ο Κωνσταντίνος κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Ο Λυκούργος αντιλαμβάνεται πως ο Παρασκευάς παίζει σε διπλό ταμπλό και προσπαθεί να τον νουθετήσει. Ο Στάθης αρχίζει να δένεται με την κόρη του.

15/11/2023 Τετάρτη

Ο Μάνος και η Αριάδνη συναντιούνται στο ανθοπωλείο και η Μαρίνα πιάνει κάτι ερωτικό στην ατμόσφαιρα. Παράλληλα, η συμπεριφορά της Μαρίας είναι αλλόκοτη και η Αθηνά είναι σίγουρη πλέον πως κάτι κρύβει. Στο μεταξύ, η Βασιλική καλεί σε τραπέζι τον Στάθη με την Αριάδνη και ο Παρασκευάς προσπαθεί να καταλάβει αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους, ενώ παράλληλα δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον προς τη νεαρή κοπέλα.

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης κάνει μια κίνηση προς τη Φιλιώ και η αντίδρασή της τον σοκάρει, ενώ η Ασπασία βάζει φιτιλιές στον Γιώργη, λέγοντάς του ότι είχε καλέσει στο σπίτι της τη Δήμητρα και τον Ορέστη για να φάνε μαζί.Ο Στάθης βρίσκει μία μεγάλη ευκαιρία για να αγοράσει κάποια ελαιόδεντρα και, αφού κάνει κουβέντα με τον Μάνο γι’ αυτό, αποφασίζει να προχωρήσει με την επένδυση. Στο μεταξύ, η Αρετή βρίζει την Αριάδνη καταμεσής του δρόμου και εκείνη της αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της.

16/11/2023 Πέμπτη

Η Αρετή μένει άναυδη. Στη συνέχεια, μεταφέρει το νέο στη Βασιλική, η οποία τα χάνει όταν συνειδητοποιεί πως εκείνη και η Αριάδνη είναι ετεροθαλείς αδελφές. Η Αθηνά παρακολουθεί τη Μαρία και τη βλέπει να μπαίνει σ’ ένα ακριβό αυτοκίνητο.

Οι ετοιμάσιες  για το γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου συνεχίζονται, αλλά ο Λυκούργος εντοπίζει κάποια ύποπτα βλέμματα ανάμεσα στον ανιψιό του και την Αριάδνη. Ο Ορέστης γίνεται μάρτυρας διακίνησης ναρκωτικών κι αποφασίζει να το διερευνήσει, ενώ ο Άρης προσεγγίζει ερωτικά την Ισμήνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]