Απολογείται σήμερα η Εύη Βατίδου για το επεισόδιο στη Γλυφάδα -Χαμός στην εκπομπή Happy Day

13 Νοεμβρίου 2023

Απολογείται σήμερα η Εύη Βατίδου για το επεισόδιο στη Γλυφάδα , “Την έβρισε χυδαία και την απειλούσε”, λέει ο Κούγιας ως δικηγόρο υπεράσπισης  της Αλέξη Κούγια μιλώντας στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day

Ο κ. Κούγιας φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, με τον ίδιο να βρίσκεται σε μεγάλη ένταση, χωρίς να μπορεί αρχικά να διαχειριστεί τον θυμό του. «Θα λέω ό,τι γουστάρω, αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο, Η πρώην σύζυγός μου είναι το απόλυτο θύμα», υποστήριξε

Χαμός στον «αέρα» εκπομπής με Κούγια για Βατίδου: «Θα λέω ό,τι γουστάρω,  αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο» (video)

«Αυτός ο αλήτης την οδήγησε στα κατσάβραχα, την έβρισε χυδαία , ανέφερε αρχικά ο ποινικολόγος, με την παρουσιάστρια να επισημαίνει:

«Σας παρακαλώ κύριε Κούγια να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς». Ο ίδιος, ωστόσο, βρισκόταν σε ένταση και φώναξε: «Θα πω αυτά που θέλω, αλλιώς θα σας κλείσω το τηλέφωνο», με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να προσπαθεί να κρατήσει μία ισορροπία, λέγοντας: «Να αποφύγουμε μόνο τους χαρακτηρισμούς…».

«Θα λέω ό,τι γουστάρω», της απάντησε τότε εκείνος, αλλά αντιλήφθηκε πως έπρεπε να χαμηλώσει τον τόνο της φωνής του και να ηρεμήσει και έπειτα προχώρησε σε δηλώσεις για το ατύχημα και όσα συνέβησαν. Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος υποστηρίζει πως η πρώην σύζυγός του είναι «το απόλυτο θύμα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, κι αυτό γιατί η γυναίκα που τραυματίστηκε, αλλά και ο σύντροφός της που ήταν μαζί αναφέρουν πως εκείνη είχε σκοπιμότητα πίσω από τις κινήσεις της, ενώ δηλώνουν πως η Εύη Βατίδου έτρεχε πολύ, κάτι που δεν είναι δυνατόν εφόσον η περιοχή ήταν δύσβατη.

Παράλληλα, ο ίδιος΄είπε πως πραγματοποιήθηκε αιμοληψία και αλκοτέστ και τα αποτελέσματα ήταν καθαρά, επομένως η μητέρα των παιδιών του δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ουσιών. 

kougias gia pispi 11

Τέλος, σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια η μηχανή που φέρεται πως εμβόλισε το πρώην μοντέλο εξαφανίστηκε, αφού η 57χρονη και ο καλός της την πήραν και έφυγαν, κάτι που αποτελεί εμπόδιο για την έρευνα των Αρχών.

Η ποινική δίωξη

Ο εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής διαδικασίας άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Το επεισόδιο

Το περιστατικό έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στη Γλυφάδα και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό μίας 57χρονης, που επέβαινε στη μηχανή, η οποία μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σπάσει το χέρι και το πόδι της, ωστόσο η κατάστασή της είναι σταθερή.

Ο οδηγός της μηχανής και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας. Στις 06.45 ο οδηγός υπέβαλε μήνυση κατά της Εύης Βατίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η παρουσιάστρια υπέβαλε μήνυση εναντίον του για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

«Την έβριζε χυδαία και την απειλούσε» λέει ο Αλέξης Κούγιας

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε στο MEGA ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε οδικώς τον οδηγό της μοτοσικλέτας, όπως υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

«Όταν είδε ότι η πρώην σύζυγός μου τον ακολουθούσε, την οδήγησε πάνω στα βουνά στη Γλυφάδα, εκεί όπου δεν μπορείς να πας με αυτοκίνητο. Η πρώην σύζυγός μου έκανε το λάθος να τον ακολουθήσει. Εκεί η μηχανή ανετράπη και χτύπησε πολύ ελαφρά αυτός και η σύζυγός του υπέστη κάποια τραύματα», ανέφερε.

Από την πλευρά του 59χρονου οδήγού της μηχανής και της 57χρονης συνεπιβάτιδας, ο συνήγορος κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο protothema, τόνισε πως η Εύη Βατίδου εμβόλισε τη μοτοσικλέτα με πρόθεση να τους χτυπήσει κάνοντας λόγο για μια εγκληματική συμπεριφορά.

«Τους έχει εμβολίσει με σκοπό να τους χτυπήσει. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο. Παραλίγο να τους σκοτώσει με αυτή τη συμπεριφορά της. Αν κάποιος σου σπάσει τον καθρέφτη με τη μηχανή του, τον κυνηγάς και τρέχεις για να τον ρίξεις κάτω; Εκτός των άλλων, δηλαδή, έχει κάνει και αντιποίηση Αρχής. Αυτό που έκανε είναι δολοφονικό» λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος ενώ τονίζει πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως η κυρία Βατίδου είχε πρόθεση να εμβολίσει τη μηχανή.

εικόνες agriniopress.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]