Σάλος με τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου 

11 Νοεμβρίου 2023

Σάλος με τις νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου στη Κυψέλη, η οποία φέρεται πως είχε αναγκαστεί απ’ την σπιτονοικοκυρά της να παντρευτεί με σύμφωνο συμβίωσης με αλλοδαπό με σκοπό ο άνδρας να νομιμοποιηθεί.

«Ακούγαμε τα ουρλιαχτά της. Πηδούσαν πάνω στην κοιλιά της» – Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα φρικτά βασανιστήρια της 23χρονης

Η δικηγόρος του πατέρα της, Βούλα Δημητριάδου, μίλησε στον ΑΝΤ1 και είπε πως η κοπέλα «πριν την θανάτωσή της, είχε υποχρεωθεί να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με έναν αλλοδαπό, για να νομιμοποιηθεί».

Σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων, ήταν στενός συνεργάτης της σπιτονοικοκυράς που κατηγορείται, μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της 23χρονης, για τη δολοφονία της Φαίης.

Σημειώνεται, ότι η 59χρονη σπιτονοικοκυρά φέρεται να έδινε συχνά το παρών στα δικαστήρια, όπου αλίευε συνήθως αλλοδαπούς πελάτες για θέματα εικονικών γάμων.

Μάλιστα, φέρεται να τους συναντούσε σε μία συγκεκριμένη καφετέρια, όπου μαζί με έναν άλλο δικηγόρο ή και περισσότερους μεθόδευαν τη διαδικασία νομιμοποίησής τους μέσω εικονικών γάμων.

Επιπλέον, η 59χρονη φέρεται να παγίδευε ηλικιωμένες γυναίκες, τις οποίες δήθεν φρόντιζε, βάζοντας λόγια στους συγγενείς τους, ότι είναι ανίκανες και θέλουν να τους κάνουν κακό.

Οι μαρτυρίες – φωτιά που «φώναζαν» και οι Αρχές δεν άκουγαν

«Ακούγαμε τα ουρλιαχτά της. Πηδούσαν πάνω στην κοιλιά της»

Σύμφωνα με την αστυνομία αλλά και όσα είχε καταγγείλει ο πατέρας της, η 23χρονη ζούσε έναν συνεχόμενο Γολγοθά. Την ξυλοκοπούσαν, την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να την επαιτεί, ενώ έφθαναν στο σημείο να την σπρώχνουν πάνω σε κινούμενα αυτοκίνητα για να διεκδικούν αποζημιώσεις.

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι όλα αυτά προέρχονταν από δικούς της ανθρώπους, τη μητέρα, την αδελφή αλλά και την σπιτονοικοκυρά της. Η Φαίη είχε κάνει τρία παιδιά και ετοιμαζόταν να φέρει στη ζωή το τέταρτο, όταν βρήκε το μαρτυρικό θάνατο. Όταν ο πατέρας της είχε ζητήσει να του στείλουν φωτογραφίες, είχε αντικρύσει μία κοπέλα κακοποιημένη, χτυπημένη, με μώλωπες στα χέρια και ττα πόδια, απόλυτα ενδεικτικές της καθημερινής κόλασης που ζούσε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προέκυψε ότι η σπιτονοικοκυρά ήταν εκείνη που εξωθούσε σε πορνεία τη Φωτεινή. Παράλληλα, φέρεται να χτυπούσε αλύπητα και συνεχώς την 23χρονη, ενώ η μητέρα της και η αδελφή της έβλεπαν τα επεισόδια αυτά μένοντας αμέτοχες.

«Την έβλεπαν να υποφέρει και δεν έκαναν τίποτα», αναφέρουν χαρακτηριστικά. Μάλιστα, φέρεται να τη χτυπούσε ακόμη και στην κοιλιά, ενώ ήταν έγκυος.

Τα βασανιστήρια που περνούσε η άτυχη κοπέλα ήταν καθημερινά. «Την είχε σακατέψει, τη βάραγε με ό,τι έβρισκε, της χτυπούσε το κεφάλι στην μπανιέρα, την έδερνε μέχρι και την τελευταία ημέρα» αναφέρουν πηγές, επικαλούμενες μαρτυρίες.

Όπως προκύπτει, λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή, η άτυχη Φαίη είχε πάει σε νοσοκομείο με τραύματα. Τον Αύγουστο του 2021, δύο μήνες δηλαδή πριν βρεθεί νεκρή, είχε αποβάλει βίαια στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η κουβέρτα με την οποία βρέθηκε η σορός της τυλιγμένη, διαπιστώθηκε ότι προερχόταν από το σπίτι όπου διέμενε.

Η σοβαρή μαρτυρία για τη σπείρα

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]