Βραζιλιάνα τηλεοπτική σταρ πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση στο γόνατο

10 Νοεμβρίου 2023

Η Βραζιλιάνα τηλεοπτική σταρ Luana Andrade πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση στο γόνατο

Η Βραζιλιάνα influencer και σταρ του ριάλιτι Luana Andrade πέθανε μετά από μια κακή επέμβαση αφαίρεσης λίπους από το γόνατό της. Ήταν 29 ετών.

Νεκρή 29χρονη Βραζιλιάνα τηλεπερσόνα μετά από αποτυχημένη λιποαναρρόφηση στο γόνατο

Υπέστη καρδιακή ανακοπή δύο ώρες μετά το χειρουργείο, σύμφωνα με δήλωση του νοσοκομείου. Οι χειρουργοί σταμάτησαν απότομα τη διαδικασία και πραγματοποίησαν εξετάσεις στον ασθενή, ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι είχε υποστεί μαζική θρόμβωση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, αλλά πέθανε λίγο.

Óbito: Morreu a influencer Luana Andrade – Forever Young

Η επίσημη αιτία θανάτου του Andrade κρίθηκε ως πνευμονική εμβολή, μια ξαφνική αρτηριακή απόφραξη.

Η influencer είναι ίσως περισσότερο γνωστή για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι γνωριμιών «Power Couple Brasil 6» το 2022 με τον φίλο της, επιχειρηματία João Hadad.

Η Luana Andrade σε μια πισίνα.

Εν τω μεταξύ, τον Απρίλιο η Andrade ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε προσληφθεί ως βοηθός σκηνής για το πρόγραμμα «Domingo Legal» στο SBT. Έκανε επίσης το μοντέλο και είχε τη δική της μάρκα ρούχων.

Andrade.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Andrade ήταν προσηλωμένη στο Instagram , όπου δημοσίευε συχνά στιγμιότυπα γυμναστικής και ταξιδιού για τους πάνω από 540.000 θαυμαστές της.

Η Luana Andrade ήταν ένα μοντέλο που είχε τη δική της μάρκα ρούχων.

Πέντε ημέρες πριν από το θάνατό της , ανέβασε μια συλλογή από αξέχαστες στιγμές από το 2023 με τη λεζάντα: «Δεν έχει τελειώσει ακόμη, και τόση ευγνωμοσύνη για φέτος το 2023».

Φίλοι και θαυμαστές ήταν συντετριμμένοι με το θάνατο του Andrade.

«Είμαι διχασμένος και ζω τον μεγαλύτερο εφιάλτη μου», έγραψε στο Instagram ο φίλος της αδικοχαμένης καλλονής João Hadad. «Ένα κομμάτι μου έχει φύγει. Με μεγάλη μου λύπη και πολύ πόνο στην καρδιά μου αποχαιρετώ τη Λουάνα μου, την πριγκίπισσα μου, την όμορφη μου…»

Και πρόσθεσε, «Έχουν περάσει δύο χρόνια δίπλα σου και δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο χαρούμενος ήμουν… Χτίσαμε μια όμορφη ιστορία και ζήσαμε τα όνειρά μας έντονα. Είσαι κάτι περισσότερο από μια φίλη και θα είσαι πάντα σύντροφος για μια ζωή αγάπη μου».

Andrade και Hadad.
Ο Andrade και ο φίλος João Hadad.

Πηγή: newyourkpost.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]