Σκότωσε και αποκεφάλισε τη γιαγιά του

9 Νοεμβρίου 2023

Σκότωσε και αποκεφάλισε τη γιαγιά του. Σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές, η τραγωδία αποκαλύφθηκε την περασμένη Πέμπτη όταν η αστυνομία ενημερώθηκε για ανθρωποκτονία σε διαμέρισμα. Οι υποψίες στράφηκαν από την πρώτη στιγμή στον 23χρονο εγγονό, γνωστός στις αρχές, καθώς βρισκόταν υπό επιτήρηση μετά την πρόσφατη αποφυλάκισή του για επίθεση με όπλο και οπλοκατοχή.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στον Σαν Φρανσίσκο όταν ο 23χρονος Λουίς Γκουστάβο Αρόγιο-Λόπεζ δολοφόνησε και αποκεφάλισε την 64χρονη γιαγιά του Έλβια Λόπεζ-Αρόγιο.

Όπως αναφέρουν οι αρχές του Σαν Φρανσίσκο, ο 23χρονος αφού επιτέθηκε και σκότωσε την γιαγιά του, στη συνέχεια την αποκεφάλισε και τελικά έφυγε απο το διαμέρισμα με το κεφάλι της γυναίκας στα χέρια του. Κατά την ίδια ενημέρωση στο διαμέρισμα βρέθηκαν αρκετά όπλα τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί ποιο χρησιμοποίησε για να διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο άνδρας συνελήφθη χωρίς επεισόδια το πρωί του Σαββάτου στο Σαν Φρανσίσκο από έναν περιπολικό που τον αναγνώρισε από τα δελτία επιβολής του νόμου, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Το κεφάλι του θύματος βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη νότια όχθη του κολπίσκου Santa Rosa, ανακοίνωσε η αστυνομία τη Δευτέρα.

Ο ύποπτος κρατήθηκε χωρίς εγγύηση ως ύποπτος φόνου στο Κύριο Κέντρο Κράτησης Ενηλίκων της κομητείας Sonoma. Αναμένεται ενώπιον του δικαστηρίου την Τρίτη το πρωί, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας.

Μέχρι στιγμής παραμένει αδιευκρίνιστο το κίνητρο του 23χρονου εγγονού που οδήγησε στην άγρια δολοφονία της γιαγιάς του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]