Οι “μαγικές” λέξεις που πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο αν θέλεις να σε λατρέψει

9 Νοεμβρίου 2023

Οι “μαγικές” λέξεις που πρέπει να πεις σε κάθε ζώδιο αν θέλεις να σε λατρέψει, Τι αρέσει σε κάθε ζώδιο να ακούει να του λες..

Ο καθένας μας γοητεύεται με διαφορετικούς τρόπους, οπότε το να γνωρίζεις τι θέλει να ακούσει κάθε ζώδιο για να σε λατρέψει είναι σημαντικό να το γνωρίζεις. Παρακάτω παρατίθενται οι προτεινόμενες ατάκες και ο λόγος για τον οποίο το κάθε ζώδιο θα σε λάτρευε αν τους τις έλεγες.

Κριός

Είσαι ο καλύτερος με διαφορά!
Οι Κριοί, όσο ανεξάρτητοι κι αν είναι, έχουν την ανάγκη από αναγνώριση. Αν θέλεις να τους προσεγγίσεις, απόφυγε το πολύ μυστήριο και θαύμασέ τους ανοικτά. Μάλιστα, αν τους συγκρίνεις με άλλους, φρόντισε να τονίσεις πόσο υπερέχουν ενάντια αυτών!

Ταύρος

Μπορείς να βασιστείς πάνω μου
Οι Ταύροι είναι σταθερά ζώδια με γήινο στοιχείο, γεγονός που τους γεννά την ανάγκη να θελήσουν σταθερότητα κι αξιοπιστία και στους άλλους. Φρόντισε να υποστηρίξεις την παραπάνω ατάκα με λόγια που μετατρέπεις σύντομα σε πράξεις.

Δίδυμοι

Ήξερες ότι…
Οι Δίδυμοι λατρεύουν τη γνώση κι έχουν γνώμη για τα πάντα. Ανάφερε κάτι αμφιλεγόμενο και ζήτα τη γνώμη τους και τι γνωρίζουν πάνω σε αυτό. Μπορεί η συζήτηση να διαρκέσει αρκετά, ενώ σίγουρα θα του κάνεις πολύ καλή εντύπωση, χαρίζοντάς του μία ενδιαφέρουσα κουβέντα.

Καρκίνος

Πάρε το χρόνο σου, μπορείς να με εμπιστευτείς
Οι Καρκίνοι θέλουν να μετατρέπουν σε οικογένεια οποιαδήποτε διαπροσωπική, ακόμη κι επαγγελματική σχέση τους. Βασικό στοιχείο μίας υγιούς οικογένειας είναι η εμπιστοσύνη  μεταξύ των μελών, οι αμοιβαίες υποχωρήσεις, η κατανόηση και η αποδοχή των άλλων ως έχουν. Η παραπάνω φράση καλύπτει όλα τα παραπάνω.

Λέων

Δε το συζητώ, είσαι απίστευτος!
Ακριβώς επειδή όταν εκφράζουμε το θαυμασμό προς έναν Λέοντα, δεν υπάρχει χώρος για αμφιβολίες, το πρώτο μισό της ατάκας τις αναιρεί όλες. Δε χρειάζεται συζήτηση, είναι ο καλύτερος, είναι απίστευτος κι αν του το πεις θα κερδίσεις την καρδιά του.

Παρθένος

Μπορώ να έχω τη συμβουλή σου για…
Οι Παρθένοι αγαπούν το να προσφέρουν βοήθεια. Όσο περισσότερο ζητάς την υποστήριξή τους, τόσο πιο κοντά θα έρχεσαι σε αυτούς. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μοιάζουν απόμακροι, μόλις τους κερδίσεις, θα δεις πόσο γλυκύτατα και καλοκάγαθα πλάσματα είναι.

Ζυγός

Δεν πειράζει αν κάνεις κάποιο λάθος, θα το λύσουμε μαζί
Οι Ζυγοί φοβούνται τη σκληρή κριτική από τους γύρω τους. Είναι γνωστοί για την αναποφασιστικότητά τους κι ο λόγος προκύπτει από την παραπάνω ανασφάλεια. Επιβεβαίωσέ τους ότι δεν είναι και το τέλος του κόσμου αν κάνουν λάθη και θα νιώσουν άνετα μαζί σου.

Σκορπιός

Θα περιμένω να βγάλεις τα ‘σώψυχά σου, όποτε είσαι έτοιμος

Οι Σκορπιοί δεν φημίζονται για την εκφραστικότητά τους, ενώ συχνά παραμένουν καχύποπτοι. Η παραπάνω φράση δηλώνει έλλειψη πίεσης και ταυτόχρονα ενδιαφέρον για τον πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο. Αργά ή γρήγορα θα σου ανοιχτούν.

Τοξότης

Θέλεις να δοκιμάσουμε το…
Η περιέργεια των Τοξοτών είναι ακόρεστη. Όσο τους ενθαρρύνεις να κάνουν καινούρια πράγματα μαζί σου, τόσο πιο συχνά θα επιθυμούν να συναναστρέφονται με εσένα. Κάθε φορά μπορείς να προτείνεις κάτι νέο, όμως μη φοβηθείς να βάλεις όρια – λατρεύουν τα άτομα που ξέρουν τι θέλουν.

Αιγόκερως

Θαυμάζω την πρόοδό σου μέχρι σήμερα
Οι Αιγόκεροι συνήθως κατάγονται από οικογένειες που δεν υπήρξαν τόσο υποστηρικτικές. Δεν είναι συνηθισμένοι στο να αναγνωρίζονται οι προσπάθειές τους, αλλά το έχουν ανάγκη. Προσπάθησε να είσαι πολύ συγκεκριμένος όταν τους κάνεις κομπλιμέντα, βασίζοντάς τα σε πραγματικά στοιχεία.

Υδροχόος

Μαζί μου μπορείς να συζητάς τα πάντα

Οι Υδροχόοι τιμούν την ελευθερία τους κι έχουν την ανάγκη να εκφράζονται ελεύθερα. Από τη στιγμή που θα τους ρίξεις πράσινο φως στην αυτοέκφραση, θα νιώσουν αυτομάτως οικειότητα και θα θελήσουν να σε εντάξουν στη ζωή τους.

Ιχθείς

Φαντάσου να…
Η φαντασία του Ιχθύ είναι απέραντη και παρόλο που δεν την εκφράζει, υπάρχει αυτή η ανάγκη μέσα του. Ενθάρρυνέ τον να μοιραστεί ο,τι έχει στο μυαλό του εκφράζοντας κομμάτια της δικής σου φαντασίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]