Δυτική Αττική: Συνελήφθη ο γυμναστής του δημοτικού σχολείου!

7 Νοεμβρίου 2023

Συνελήφθη ο γυμναστής που κατηγορείται για παρενόχληση σε σχολείο στη Δυτική Αττική μετά από καταγγελίες γονέων ότι τα παιδιά έκαναν παράπονα για περίεργες κινήσεις!

Οι αστυνομικοί πήραν καταθέσεις από τους γονείς και στη συνεχεία συνέλαβαν τον γυμναστή, καθώς σε μία από τις καταθέσεις στοιχειοθετούνταν επακριβώς η κατηγορία της σεξουαλικής κατάχρησης σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του.

Αυτή τη στιγμή έχουν δώσει κατάθεση πάνω από 10 γονείς, ωστόσο το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου στοιχειοθετείται μόνο από μία κατάθεση. 

Υπάρχουν καταγγελίες ότι πολλά παιδιά τα γαργαλούσε, ενώ άλλα είπαν στους γονείς ότι είχε βίαιες συμπεριφορές. Ενα 8χρονο κοριτσάκι αποκάλυψε μάλιστα στους γονείς του ότι ο γυμναστής της είχε σηκώσει τη μπλούζα για να δει σε ποιο σημείο είχε γρατζουνιστεί, τη στιγμή που το ίδιο το παιδίουδέποτε παραπονέθηκε για κάτι τέτοιο.

Ο γυμναστής κατέθεσε ιατρική γνωμάτευση στην οποία βεβαιώνεται ότι πάσχει από σύνδρομο Asperger σε ποσοστό 67%. 

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στον ΑΝΤ1, ο γυμναστής φέρεται να έχει «πειράξει» περισσότερους απο 50 μαθητές, ενώ ο ίδιος κάνει λόγο για ένα απλό «γαργάλημα».

Ένας από τους γονείς που προχώρησαν στην καταγγελία μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σημειώνοντας πως ο ίδιος είχε παράπονα από την κόρη του ότι, «ο δάσκαλος την γαργαλούσε».

«Πολλοί γονείς μας έκαναν παράπονα πως υπήρχαν γαργαλητά και άλλα πράγματα», είπε για το περιστατικό που αποκαλύφθηκε πριν από 3-4 ημέρες. «Πήγαμε στο σχολείο κι εκείνος το αρνήθηκε», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες καταγγελίες, ο γυμναστής «κλείδωνε τα παιδιά στην τάξη με ηλιοφάνεια και δεν τα άφηνε να βγουν έξω, έλεγε πως τα έβαζε τιμωρία» και σημείωσε πως, «επικοινωνήσαμε με τον διευθυντή, δεν γνωρίζει το περιστατικό, είχε δει κάποια πράγματα, είχαν γίνει συστάσεις».


[There are no radio stations in the database]