«Ο παππούς φταίει που έχασα τον έλεγχο της μηχανής», λέει ο οδηγός που σκότωσε το 4 μηνών βρέφος

6 Νοεμβρίου 2023

«Ο παππούς φταίει που έχασα τον έλεγχο της μηχανής», λέει ο οδηγός που σκότωσε το 4 μηνών βρέφος. Ο Βόλος και η ελληνική κοινή γνώμη είναι σε κατάσταση σοκ από το τροχαίο δυστύχημα, όταν μηχανή παρέσυρε έναν 53χρονο παππού, που κρατούσε στην αγκαλιά του την, 4 μηνών, εγγονή του, με αποτέλεσμα το βρέφος να βρει τραγικό θάνατο.

Οι γιατροί παρότι έδωσαν μάχη για να κρατήσουν το παιδάκι στη ζωή δεν τα κατάφεραν. Στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας καθώς μια οικογενειακή στιγμή -είχαν βγει όλοι έξω για καφέ- μετατράπηκε στον απόλυτο εφιάλτη.

Ο 33χρονος πέρασε χθες την πόρτα του ανακριτή και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη. Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο gegonota.news o νεαρός οδηγός ισχυρίστηκε στον αρμόδιο ανακριτή, ότι έκανε ελιγμούς για να αποφύγει τον 53χρονο που πετάχτηκε μπροστά του, με συνέπεια να τον παρασύρει, να χάσει τον έλεγχο της μηχανής, να ανατραπεί και να προσκρούσει σε σταθμευμένο όχημα. Ο ίδιος έμεινε τραυματισμένος στην άσφαλτο, ενώ η μηχανή χωρίς τον αναβάτη εκινείτο για άλλα 70- 100 μέτρα από το σημείο του τραγικού συμβάντος.

Απίστευτη τραγωδία στον Βόλο από θάνατο βρέφους 4 μηνών στην αγκαλιά του  παππού του: Τον παρέσυρε

O 53χρονος παππούς κάθονταν με την γυναίκα του σε κατάστημα εστίασης επί της Αντωνοπούλου. Μετά από λίγο έφτασαν κόρη, γαμπρός και η μόλις 4 μηνών εγγονή του. Έτσι και θέλοντας να βοηθήσει πήγε και πήρε το μωρό, χωρίς το καρότσι του και διασχίζοντας τον δρόμο τους παρέσυρε η μηχανή. παππούς  4 μηνών βρέφος

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]