Η αντιπαθητική πλευρά των 12 ζωδίων Τα άπλυτα τους  στη φόρα 

6 Νοεμβρίου 2023

Σε αυτό το άρθρο βγάζουμε τα άπλυτα στην φόρα και αποκαλύπτουμε ποια είναι αυτή η αντιπαθητική πλευρά των 12 ζωδίων, την οποία δύσκολα μπορείς να ανεχτείς, αλλά και δύσκολα μπορείς να αλλάξεις! Προσοχή όμως … Το άρθρο αυτό λέει έξω από τα δόντια αλήθειες και δεν πρέπει να διαβαστεί από «παρεξηγιάρηδες»!


ΚΡΙΟΣ: Ο Κριός είναι αθυρόστομος και καβγατζής… Η γλώσσα του προτρέχει από το μυαλό του, έτσι λοιπόν πολλές φορές θα πετάξει τα μαργαριτάρια του που θα σε κάνουν τούρμπο και μετά θα συνειδητοποιήσει τι είπε και πώς το είπε. Αν τσακωθείς μαζί του, το μπινελίκι δίνει ρεσιταλ.



ΤΑΥΡΟΣ: Ο Ταύρος είναι πεισματάρης και αρκετά ξεροκέφαλος! Κάνετε μία σοβαρή κουβέντα και προσπαθείς με επιχειρήματα να του αποδείξεις ότι δεν έχει δίκιο, ή δεν σκέφτεται σωστά τα πράγματα … Μάταια, δεν αλλάζει άποψη, πεισμώνει, προσπαθεί να σε μεταπείσει και κάνει πάντα το δικό του, έστω και αν ξέρει ότι έχει άδικο!



ΔΙΔΥΜΟΣ: Ο Δίδυμος είναι κυκλοθυμικός και … ξερόλας! Αλλάζει διαθέσεις σε χρόνο ντε – τε , εκεί που μιλάτε, γελάτε, κάνετε το χιουμοράκι σας, εκεί ξαφνικά μπορεί να τον πιάσουν τα νεύρα του! Επιπλέον στις συζητήσεις σας, είναι ο παντογνώστης  νομίζοντας ότι είναι ο πιο έξυπνος από όλους!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο Καρκίνος είναι Μουρμούρης και καταπιεστικός! Από το πρωί που θα ξυπνήσει ξεκινά την γκρίνια, για τον καιρό, τα οικονομικά, τις υποχρεώσεις αλλά και για ότι άλλο του έρθει εκείνη την στιγμή! Στην σχέση και επαφή μαζί του, συχνά θα νιώσεις ασφυξία από την υπέρ- φροντίδα του, αλλά και την ανάγκη του να σε προστατεύσει από τα πάντα!



ΛΕΩΝ: Ο Λέοντας είναι υπερβολικός και … (συγνώμη Λιοντάρια μου) Ψώνιο! Μεγαλοποιεί τα πάντα, δραματοποιεί τα πάντα, γελάει μέχρι δακρύων, κλαίει και βρίσκεται στα πατώματα, είναι  θεατρίνος του ζωδιακού όπου η υπερβολή του δεν μαζεύεται! Τι τον κάνει ακόμα περισσότερο αντιπαθητικό; Η αυταρέσκειά του και η τάση του να θέλει να έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του!



ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Παρθένος είναι «ψείρας» και … μίζερος! Υπεραναλύοντας το κάθε τι σου προκαλεί άγχος και στο τέλος εκνευρισμό! Δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, κάθε τι πρέπει να συζητηθεί και να εκλογικευτεί! Μίζερος είναι στο φαγητό, στην διασκέδαση, στην απόλαυση, όπου δεν μπορείς εύκολα να χαλαρώσεις τις άμυνες του για να περάσετε καλά!


ΖΥΓΟΣ: Ο Ζυγός είναι ευθυνόφοβος και βολεψάκιας! Θα αντιπαθήσεις την τάση του να θέλει να βγάλει την ουρά του απέξω για να μην βρει μπελά ή για να μην πουν κάτι κακό για αυτόν, δεν του αρέσουν οι ευθύνες, του αρέσει συνήθως να τις μεταθέτει σε άλλους! Επιπλέον θα αντιπαθήσεις την τάση του να θέλει να βολεύεται και να είναι με το ραχάτι του σε όλα!



ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο Σκορπιός είναι ύπουλος και εκδικητικός! Μην θυμώνεις Σκορπιέ μου την αλήθεια λέω … Κανείς δεν ξέρει τι να περιμένει από εσένα, συνηθίζεις να την φέρνεις πισώπλατα σε όποιον σε έχει πειράξει, σε όποιον σε αδίκησε, σε όποιον σου είπε ψέματα ή πρόδωσε την εμπιστοσύνη σου … Η υπουλοσύνη και η εκδικητικότητα είναι το δηλητήριο που στάζεις σε όποιον φέρθηκε ανάρμοστα


ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο Τοξότης είναι Επιπόλαιος αλλά και Φλύαρος … Έχει μία παιδικότητα που θα λατρέψεις, άλλοτε όμως θα σε εκνευρίσει στο μέγιστο βαθμό και θα νιώσεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν πρόκειται να βάλει μυαλό ποτέ! Αν ανοίξετε μία συζητήσει θα σε «μπουκώσει» με την φλυαρία του και το φανατισμό στις ιδέες του!



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο Αιγόκερως είναι Συμφεροντολόγος και … Ψυχρός! Θα κοιτάξει πάντα τι είναι καλό για το πορτοφόλι του, την καριέρα του, την ζωή του και το συμφέρον του είναι η βασική προτεραιότητά του! Αρκετές στιγμές αντιμετωπίζεις τόσο λογικά και γειωμένα τα πάντα που νομίζεις ότι δεν έχει συναίσθημα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο Υδροχόος είναι εκκεντρικός και … προκλητικός! Αυτά τα δύο στοιχεία του στην αρχή θα τα λατρέψεις γιατί θα διακρίνεις ότι έχει μία πρωτότυπη και μοναδική προσωπικότητα. Στην επαφή μαζί του αρκετές στιγμές θα σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου γιατί πάντα θα σε πηγαίνει στην κόντρα και την αντίδραση με κάθε τρόπο και κάθε μέσο, αρκεί να σε τσιγκλήσει!


ΙΧΘΥΣ: Ο Ιχθύς είναι απατηλός και άβουλος! Το ψέμα το έχει κάτω από την γλώσσα, ακόμα και για τα πολύ απλά καθημερινά πράγματα (πχ γιατί άργησε να έρθει στην δουλειά, ή ακόμα και το τί έφαγε σήμερα). Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις και δεν έχει το θάρρος της γνώμης να υπερασπιστεί την άποψή του ή να πάρει πρωτοβουλία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]