Ζωντανή η 8χρονη που είχε απαχθεί από τη Χαμάς – «Καλύτερα νεκρή παρά όμηρος» είχε πει ο πατέρας της

6 Νοεμβρίου 2023

Ζωντανή η 8χρονη που είχε απαχθεί από τη Χαμάς – «Καλύτερα νεκρή παρά όμηρος» είχε πει ο πατέρας της. Δεν σκοτώθηκε από τη Χαμάς η 8χρονη που θεωρούνταν νεκρή από την οικογένεια της.

Ζωντανό είναι το 8χρονο κοριτσάκι το οποίο είχε απαγάγει η Χαμάς και είχε θεωρηθεί νεκρό, με τον πατέρα της να υποστηρίζει ότι: «καλύτερα νεκρή παρά όμηρος της Χαμάς».

Η Έμιλι Χαντ είναι μισή Ιρλανδή – μισή Ισραηλινή και ήταν μέσα στα τουλάχιστον 130 άτομα που απήγαγε η Χαμάς στο Κιμπούτς. Την απήγαγαν όσο βρισκόταν στο σπίτι μιας φίλης της, όπου και θα περνούσε τη νύχτα της 6ης Οκτωβρίου. 

Και μπορεί αρχικά να θεωρήθηκε νεκρή, τελικά, όμως, είναι ζωντανή και κρατείται ακόμα στη Γάζα από τη Χαμάς. Η οικογένεια της είχε επιβεβαιώσει τον θάνατο της  πριν από έναν μήνα, αλλά τώρα έλαβαν μια νέα ενημέρωση πως η 8χρονη είναι ζωντανή.

Σύμφωνα με την DailyMail, η νέα ενημέρωση έρχεται από τη μεγαλύτερη αδερφή της, Νάταλι, η οποία είπε: «Στις 31 Οκτωβρίου ενημερωθήκαμε πως είναι πολύ πιθανόν να την έχουν απαγάγει» και έστειλε ένα μήνυμα στη μικρή της αδερφή: «Θέλω να σου πω ότι κάνουμε τα πάντα για να γυρίσεις σπίτι. Ξέρουμε ότι σε κρατάνε όμηρο. Σε αγαπάμε πολύ και μας λείπεις». 

«Ο θάνατος ήταν μια ευλογία»

Ο πατέρας της πιστεύοντας πως η κόρη του είχε δολοφονηθεί τον προηγούμενο μήνα είπε: «Δε θα έχουν φαγητό. Δεν έχουν νερό. Θα ήταν σε ένα σκοτεινό δωμάτιο γεμάτο με έναν Θεό ξέρει πόσους ανθρώπους. Και θα ήταν τρομοκρατημένη κάθε λεπτό, ώρα, μέρα και πιθανόν τα επόμενα χρόνια. Έτσι ο θάνατος ήταν μια ευλογία. Μια απόλυτη ευλογία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]