Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση με μπαλτά σε μπαρ

3 Νοεμβρίου 2023

Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση με μπαλτά σε μπαρ

Οι οικονομικές διαφορές που είχε με τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος «όπλισαν» το χέρι του δράστη στην Κηφισιά.

Φως στα αίτια της επίθεσης που δέχθηκε ένας 21χρονος άνδρας σε κατάστημα στην  Κηφισιά προσπαθούν να ρίξουν οι αστυνομικοί.

Όπως φαίνεται, ο 24χρονος δράστης μπήκε οπλισμένος με μπαλτά σε μπαρ της Κηφισιάς, προσπαθώντας να βρει τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, δράστης και ιδιοκτήτης του καταστήματος είχαν οικονομικές διαφορές.

Του επιτέθηκε με μπαλτά

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα στην οδό Λεβίδου, στο κέντρο της Κηφισιάς.

Υπάλληλοι και πελάτες είδαν τον δράστη να μπαίνει με τον μπαλτά στο μπαρ και «πάγωσαν»

Ο 24χρονος που φορούσε κουκούλα και γυαλιά ηλίου εισήλθε στο κατάστημα με ένα μπαλτά 30 εκατοστών και έλεγε για κάποια χρήματα που του χρωστούσαν αναζητώντας τον ιδιοκτήτη.Ωστόσο έπεσε πάνω στον 21χρονο υπάλληλο, στον οποίο επιτέθηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης φώναζε ότι δουλεύει από 13 χρονών και ότι «του έχουν φάει τα λεφτά».

«Μαχαίρωσε το παιδί που δούλευε στο μπαρ. Είπε ότι δούλευε από 13 ετών και του έφαγαν τα λεφτά» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας ότι όταν ρώτησαν τον δράστη γιατί το έκανε δεν απαντούσε.

Μετά την επίθεση ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει από το σημείο, ωστόσο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος και περαστικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν στην οδό Κασσαβέτη.

Στον «Ευαγγελισμό» το θύμα

Ο υπάλληλος του καταστήματος που τραυματίστηκε στο κεφάλι και τα χέρια (αμυντικά τραύματα σύμφωνα με τους αστυνομικούς) μεταφέρθηκε αρχικά σε κοντινό φαρμακείο, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί να προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία.

Μάλιστα, όπως σημειώνει μία αυτόπτης μάρτυρας ο δρόμος από το μπαρ μέχρι το φαρμακείο είχε γεμίσει αίματα, καθώς τα τραύματα που έφερε ο 21χρονος ήταν σοβαρά.

Στη συνέχεια, παρελήφθη από πλήρωμα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου νοσηλεύεται.

 Αν και τα τραύματα του θύματος από το μπαλτά του 24χρονου δράστη ήταν πολύ σοβαρά ο νεαρός υπάλληλος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και προσπαθεί να θυμηθεί τις στιγμές που προηγήθηκαν της παρολίγον δολοφονικής επίθεσης.

Ο πατέρας του 21χρονου θύματος μιλά στο protothema.gr για την κατάσταση της υγείας του παιδιού του και ξεκαθαρίζει πως ο γιος του δεν είχε ξαναδεί ποτέ τον δράστη.

«Το παιδί είναι ακόμα σε σοκ. Είναι καλά και προσπαθεί να συνέλθει και αυτός και εμείς. Προς το παρόν δεν μας έχει πει πως ακριβώς ξεκίνησε όλο αυτό. Μόλις συνέλθει θα τα πούμε όλα. Δεν είχε κάποια προσωπική διαφορά μαζί του. Ούτε καν τον γνωρίζε τον δράστη ο γιος μου«, λέει ο πατέρας του υπαλλήλου του εστιατορίου επί της οδού Λεβίδου.

Ο δράστης συνελήφθη με πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για άτομο τοξικοεξαρτημένο το οποίο πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για «απόπειρα ανθρωποκτονίας» και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]