Τρελή πορεία λεοφωρείου – Μια νεκρή και 4 τραυματίες (βίντεο)

2 Νοεμβρίου 2023

Τρελή πορεία λεοφωρείου – Μια νεκρή και 4 τραυματίες,εγκεφαλικό υπέστη ο οδηγός του λεωφορείου

 Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως είδαν τον οδηγό να χάνει στιγμιαία τις αισθήσεις του και στη συνέχεια να επιχειρεί να βάλει σε πορεία το λεωφορείο.

Μία γυναίκα νεκρή και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης (1/11) στη Θεσσαλονίκη

Οδηγός λεωφορείου που βρισκόταν στη Μοναστηρίου έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε αυτοκίνητα και να παρασύρει τη μηχανή που οδηγούσε γυναίκα, η οποία βρήκε ακαριαίο θάνατο

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο οδηγός του αστικού λεωφορείου υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Ταυτόχρονα, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως είδαν τον οδηγό να χάνει στιγμιαία τις αισθήσεις του και στη συνέχεια να επιχειρεί να βάλει σε πορεία το λεωφορείο. 

Από το τροχαίο τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου και ο οδηγός ενός αυτοκινήτου. Η γυναίκα που οδηγούσε τη μηχανή μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο. 

Μητέρα παιδιού 3 ετών το θύμα 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού τριών ετών και είχε αποχωρήσει από τη δουλειά της για να μεταβεί στο σπίτι της. Συνάδελφός της ανέφερε πως ήταν σταματημένη στο φανάρι όταν έπεσε πάνω της το λεωφορείο και  σκοτώθηκε  ακαριαία. 

«Η συνάδελφος μου η Ελευθερία, ένα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε σήμερα στη δουλειά, δούλεψε, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία…», έγραψε στο Twitter. 

Πηγές αναφέρουν πως ο συνάδελφός της, ο Γιώργος, της έδωσε ένα προστατευτικό γάντι και της είπε «να προσέχεις» πριν αποχωρήσει. 

Η εργοδότρια της γυναίκας, αναχώρησε από την επιχείρηση και ακολουθώντας τη διαδρομή που παίρνει καθημερινά, αντίκρισε το μηχανάκι της υπαλλήλου της. Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη ξέσπασε σε λυγμούς. 

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]