Συνελήφθη 30χρονος που τα έκανε «γυαλιά καρφιά» σε ΤEΠ Νοσοκομείου

2 Νοεμβρίου 2023

Συνελήφθη ο 30χρονος δράστης που προκάλεσε σοβαρό επεισόδιο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου το απόγευμα της Τετάρτης (1/11).

Ο νεαρός, εκτός εαυτού, προκάλεσε ζημιές και μεγάλη αναστάτωση, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη λειτουργίας ιδιοκτησίας.

Το βίαιο περιστατικό επέτεινε την ανησυχία στους υγειονομικούς που έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιες συμπεριφορές ενώ προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Στο περιστατικό είχε αναφερθεί με ανάρτησή του στο Facebook διασώστης Γιώργος Καραγεώργος.

Η ανάρτηση:

Όχι, αυτές οι εικόνες δεν είναι από νοσοκομείο στην λορίδα της Γάζας, είναι από ένα γενικό νοσοκομείο της Ελλάδας.

Αυτές οι εικόνες δεν είναι από μια χώρα που υπάρχει πόλεμος, είναι από ένα “ειρηνικό” νοσοκομείο στην χώρα μας.

Δεν είναι εικόνες μετά από σεισμό, είναι μια ακόμη βάρδια στα Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Αγρίνιου..

Είναι μια κατάσταση που συχνά καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αιχμάλωτοι (και κατά πολλούς) αχρηστοι σεκιούριτι, οι υγειονομικοι υπάλληλοι, οι νοσηλεύτριες, οι γιατροί, οι τραυματιοφορεις.

Είναι το μεροκάματο του τρόμου, είναι εκείνη η συνθήκη που πας για βάρδια και δεν ξέρεις αν θα γυρίσεις σπίτι σου σώος ή αν θα σε ανεβάσουν για νοσηλεία στην κλινική, είναι το ευχαριστώ στους εργαζόμενους στα επείγοντα, για όσα κάνουν για τους πολίτες που τους χρειάζονται με αυταπάρνηση, υπερβασεις και φιλότιμο, πάρα πολλές φορές!

Αυτές οι εικόνες είναι η ξεκάθαρη απάντηση, στο γιατί δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτέ μας και η εύλογη ερώτηση, στο σε ποιον εργαζόμενο αξίζει να δουλεύει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Πηγή: agrinionews.gr


[There are no radio stations in the database]