Κάθειρξη έως 30 χρόνια για μαθητή που ξυλοκόπησε άγρια τη δασκάλα του (βίντεο)

2 Νοεμβρίου 2023

Κάθειρξη έως 30 χρόνια για μαθητή που ξυλοκόπησε άγρια τη δασκάλα του όταν του πήρε το Nintendo Switch, βίντεο την ώρα της επίθεσης

Η επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες του σχολείου και έκανε το γύρο του κόσμου

Έφηβος μαθητής από τη Φλόριντα ξυλοκόπησε άγρια τη δασκάλα του, μέσα στο σχολείο Matanzas, επειδή του κατάσχεσε το βιντεοπαιχνίδι Nintendo Switch. Ο Brendan Depa, τότε 17 ετών, ομολόγησε την ενοχή του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 30 έτη.

Κάθειρξη έως 30 χρόνια για μαθητή που ξυλοκόπησε άγρια τη δασκάλα του όταν  του πήρε το Nintendo Switch | Alfavita

Σύμφωνα με τη New York Post, ο Brendan Depa έριξε τη δασκάλα Joan Naydich στο έδαφος και άρχισε να την κλωτσάει και να τη γρονθοκοπεί στο σώμα και το κεφάλι. Η επίθεση καταγράφηκε από τις κάμερες του σχολείου και έκανε το γύρο του κόσμου.

Κάθειρξη έως 30 χρόνια για μαθητή που ξυλοκόπησε άγρια τη δασκάλα του όταν  του πήρε το Nintendo Switch | Alfavita

Εμφανιζόμενος στο δικαστήριο, ο Depa, ο οποίος φέρεται να είναι αυτιστικός, παραδέχθηκε το έγκλημά του και πλέον αναμένεται τον Ιανουάριο να καθοριστεί η ποινή του από τον δικαστή.

Οι δικηγόροι του Depa επικαλέστηκαν την ψυχική του κατάσταση και υποστήριξαν πως δεν ήταν ικανός για δίκη. Ωστόσο το αίτημά τους απορρίφθηκε. Ο έφηβος είχε συλληφθεί στο παρελθόν άλλες τρεις φορές για παραβατική συμπεριφορά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]