Ο 8χρονος κατά συρροή δολοφόνος νεογέννητων

1 Νοεμβρίου 2023

Ο 8χρονος κατά συρροή δολοφόνος νεογέννητων. Και μόνο στη σκέψη ενός παιδιού-δολοφόνου, το αίμα παγώνει..

Θεωρείται ο μικρότερος σε ηλικία δολοφόνος στον κόσμο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν την φρικαλεότητα του 8χρονου Amarjeet Sada από το Bihar της Ινδίας με την οποία δολοφόνησε τρία μωρά, 6, 8 και 9 μηνών αντίστοιχα.
Το 2006 δολοφόνησε την αδερφή του 8 μηνών και την ξαδέρφη του 9 μηνών. Το 2007 θα σκοτώσει και πάλι. Μία μητέρα είχε αφήσει την 6 μηνών κόρη της Kushboo στον παιδικό σταθμό του χωριού, για να πάει στη δουλειά της.

Το αγόρι μπήκε κρυφά στον σταθμό, πήρε το μωρό από την κούνια του και το πήγε σε ένα κοντινό χωράφι. Εκεί ξάπλωσε το μωρό στο έδαφος και το σκότωσε χτυπώντας το στο κεφάλι με ένα τούβλο.
Στη συνέχεια άνοιξε ένα τάφο και το έθαψε.
Όταν η μητέρα επέστρεψε στον σταθμό για να παραλάβει το μωρό της και διαπίστωσε ότι έλειπε, ειδοποίησε τις αρχές. Κάποιοι που γνώριζαν το παρελθόν του Amarjeet τον υπέδειξαν ως ύποπτο.

LAT - AMARJEET Sada was only seven years old when he... | Facebook


Όταν ο μικρός ήρθε αντιμέτωπος με την αστυνομία, ομολόγησε το έγκλημα και οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου είχε δολοφονήσει και θάψει το μωρό.
Ένας από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν δήλωσε ότι στην ανάκριση ομολόγησε και τους άλλους δύο φόνους, χαμογελούσε και ζήτησε μπισκότα. Καθώς οι δύο πρώτοι φόνοι δεν είχαν καταγγελθεί, ο Amarjeet δικάστηκε μόνο για τον τρίτο.
Κλείστηκε σε αναμορφωτήριο μέχρι την συμπλήρωση των 18 του χρόνων.
Όλη η δράση του:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]