Οργή και θυμός από την αδελφή του Ιάσονα -Έχασε τη ζωή του έξω από τη Βουλή

1 Νοεμβρίου 2023

Οργή και θυμός από την αδελφή του Ιάσονα -Έχασε τη ζωή του έξω από τη Βουλή. Αναβολή για τρίτη φορά, πήρε την Τρίτη η δίκη για το τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή που στοίχισε τη ζωή τον Ιάσονα Λαλαούνη με δράστη τον αστυνομικό οδηγό του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της Ντόρας Μπακογιάννη, τον Μάρτιο του 2021.

Μιλώντας στο Star, η Κατερίνα Λαλαούνη -αδερφή του θύματος- δήλωσε ότι η υπόθεση είχε το νούμερο 9 και νωρίς το μεσημέρι εκδικαζόταν η υπόθεση με το νούμερο 1, συμπληρώνοντας: «Δεν φτάνει που έχουμε τον πόνο μας για αυτό που ζούμε πρέπει κάθε φορά να ερχόμαστε εδώ και να υποστούμε όλη αυτή την κατάσταση»

Επισημαίνει  ότι: «Είμαστε 2,5 χρόνια από το τροχαίο έγκλημα» και ακόμα «είμαστε σε πλημμελειοδικείο και κανείς δεν θα χάσει το δίπλωμά του, κανείς δεν θα χάσει τη δουλειά του».

Συνεχίζει,  ότι αν και ο αστυνομικός που οδηγούσε το αυτοκίνητο στο τροχαίο δυστύχημα είναι φρουρός «που σημαίνει ότι έχει ειδική εκπαίδευση» αυτό δεν προσμετρήθηκε στην απόδοση κατηγοριών «και για αυτό έγινε πλημμέλημα και όχι κακούργημα. «Έχει ειδική εκπαίδευση και αφήνει μόνο του τον Ιάσονα στον δρόμο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κ. Λαλαούνη δεν παρέλειψε να τονίσει ότι μέχρι και σήμερα συνεχίζονται οι παρανομίες στην πίσω πλευρά της Βουλής καθώς «εκεί είναι υπαίθριο πάρκινγκ και δεν θα έπρεπε να είναι ούτε είσοδος ούτε έξοδος. Η είσοδος και η έξοδος είναι από την οδό Αμαλίας».

Τόνισε ότι: «Δεν θα έπρεπε να χρησιμοποιείται για κανέναν λόγο η συγκεκριμένη είσοδος/έξοδος. Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μπάρα. Έπρεπε να υπάρχει τοίχος» και πρόσθεσε ότι «Συνεχίζουν να στρίβουν και σήμερα όπως έστριβαν και πριν από 2,5 χρόνια. Τίποτα δεν έχει αλλάξει».

Τέλος δήλωσε  ότι η κατάσταση στη χώρα παραμένει το ίδιο τραγική, καθώς κάθε χρόνο καταγράφονται 600 θανατηφόρα τροχαία σημειώνοντας μάλιστα για την πίσω είσοδο της Βουλής ότι «στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας μπαίνουμε παράνομα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]