Χυδαιότητες Μπέου κατά δημοσιογράφων: «Πατσαβούρα μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή»

31 Οκτωβρίου 2023

Χυδαιότητες Μπέου κατά δημοσιογράφων: «Πατσαβούρα μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο μωρή» «Βούρκος» – σαν αυτό που έχει αφήσει το Βόλο μετά τις πλημμύρες – ήταν το στόμα του Αχιλλέα Μπέου που εξαπέλυσε μια χυδαία επίθεση εναντίον δημοσιογράφων.

Με πρωτοφανείς ύβρεις ο δήμαρχος Βόλους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου έκανε λόγο για «σκουπίδια», «πατσαβούρες» και «άπλυτους» απευθυνόμενος σε δημοσιογράφος, ενώ προέτρεψε τους πολίτες …να τους φτύνουν όταν τους συναντούν στον δρόμο.

Η χυδαιότητα Μπέου μαζί με την παρότρυνση τους πολίτες να εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον του δημοσιογράφων, είναι από μόνα τους στοιχεία που χρίζουν της παρέμβασης εισαγγελέα προκειμένου να καταργηθεί στην πράξη η ιδιότυπη …«ασυλία» που απολαμβάνει ο συγκεκριμένος δήμαρχος.

Ειδικότερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο δήμαρχος Βόλου άσκησε …κριτική στους δημοσιογράφους που παρουσιάζουν τα κακώς κείμενα της πόλης, όπως η διακοπή νερού σε πολλές γειτονιές του Βόλου στις 9 βράδυ ή τη σκόνη που «πνίγει» την πόλη. Τα έβαλε με τους δημοσιογράφους σε μια προσπάθεια να συγκαλύψει τις τεράστιες ευθύνες της δημοτικής αρχής για την τραγική κατάσταση που βιώνει η πόλη.

Με ποιο τρόπο; Με τον γνωστό. Με αυτόν που ξεχειλίζει δυσωδία… «Ρε σκουπίδια της δημοσιογραφίας, πατσαβούρες δημοσιογράφοι, όσοι είστε τέτοιοι… άπλυτοι… ρε Τασσοπούλου, σε πειράζει το νερό που κόβεται 10-11 η ώρα; Γιατί, υπάρχει λόγος; Μήπως κάνεις μπάνιο; Μια φορά τον μήνα κάνεις μπάνιο. Τι σε νοιάζει εσένα μωρή; Και ο άλλος ο ξεφτίλας. Δεν ντρέπονται λίγο, σε εμένα κάνουν κακό; Εμένα με ξέρει όλη η Ελλάδα. Την πόλη τους βλάπτουν… Ρε δεν ντρέπεστε λίγο; Σε αυτή την πόλη ζείτε; Ξεφτιλισμένοι;», ξεστόμισε ο Μπέος σε ένα πρωτόγνωρο κρεσέντο χυδαιότητας.

«Και απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες: στον δρόμο που θα τους βλέπετε φτύνετέ τους. Αλλά και να τους φτύνετε θα νομίζουν ότι ψιχαλίζει» τόνισε σε άλλο σημείο και συνέχισε λέγοντας: «Τουλάχιστον βουλώστε το ρε, βουλώστε το κοπρίτες, ξεφτίλες».

Αυτό τον τύπο ψήφισαν οι δημότες του Βόλου για δήμαρχος τους… «Άντε, και σανότερα»!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]