Το στοιχείο που βρήκαν οι γιατροί πριν ανακοινώσουν τον θάνατό της Σάνι Λουκ

31 Οκτωβρίου 2023

Το στοιχείο που βρήκαν οι γιατροί πριν ανακοινώσουν τον θάνατό της Σάνι Λουκ, το κορίτσι που είχε αναφερθεί ότι είχε απαχθεί από τη Χαμάς στο φεστιβάλ Nova στις 7 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε , πως είναι νεκρή

Τώρα, περισσότερες πληροφορίες ήρθαν στο φως, σχετικά με το πώς οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η νεαρή γυναίκα είναι νεκρή.

Ισραήλ: "Εντόπισαν" την κοπέλα που νόμιζαν νεκρή - Aftodioikisi.gr

Οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της Λουκ δεν είναι ακόμη σαφείς. Δεν είναι επίσης σαφές πού βρέθηκε το πτώμα της, αναφέρει η Jerusalem Post.

Επιβεβαιώθηκε ως νεκρή η Γερμανίδα Σάνι Λουκ που αγνοείτο μετά την επίθεση  της Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ - Focus FM 103.6

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο Jerusalem Post, ένα πρόσωπο από το συγγενικό περιβάλλον της Λουκ δήλωσε ότι η οικογένεια έλαβε επίσημη ειδοποίηση από την IDF και την οργάνωση ZAKA ότι ένα οστό από τη βάση του κρανίου της Λουκ βρέθηκε να ταιριάζει με το DNA της. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ένα άτομο δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το οστό που βρέθηκε και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν δυνατόν η Λουκ να είναι ακόμα ζωντανή.

Όσα είχε δηλώσει η μητέρα της

Πριν γίνει γνωστό πως η νεαρή γυναίκα είναι νεκρή, η μητέρα της Σάνι Λουκ, Ricarda Louk, είχε δηλώσει στη γερμανική Bild πως «έχουμε τώρα στοιχεία ότι η Σάνι είναι ζωντανή, αλλά έχει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο.

Πρέπει να δράσετε γρήγορα και να βγάλετε τη Σάνι από τη Λωρίδα της Γάζας!», είχε πει στο μήνυμά της, που απευθυνόταν στους Γερμανούς αξιωματούχους. «Δεν πρέπει να διαφωνούμε τώρα για ζητήματα δικαιοδοσίας!».

Το δημοσίευμα της Jerusalem Post αναφέρει ακόμη ότι δεν είναι ξεκάθαρο αν προηγούμενες αναφορές ότι η νεαρή κοπέλα κρατούνταν ζωντανή στη Γάζα ήταν σωστές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα


[There are no radio stations in the database]